Manoma, jog Kim Jong Unas savo sutuoktinę Ri Sol Ju vedė 2009 metais, tačiau kartu su Šiaurės Korėjos lyderiu viešumoje ji pradėjo rodytis tik 2012 metų liepą, skelbia „The Telegraph“.

„Ri Sol Ju 2010 metais kartu su „Unhasu Orchestra“ ansambliu dainavo scenoje, kai jos vyras tapo tėvu“, - skelbia dienraštis „Chosun Ilbo“ – šią pikantišką informaciją jam esą suteikė vienas šaltinis Pekine.

„Šiaurės Korėjoje negali būti tokių dalykų kaip ant scenos dainuojanti besilaukianti pirmoji šalies ponia“, - teigia šaltinis.

Dienraštis taip pat rašė, jog didžiosios dienos proga į Šiaurės Korėją buvo pradėta importuoti daug aukščiausios kokybės šveicariškų ir vokiškų prekių kūdikiams, tačiau tiksliai pasakyti, kas gimė – berniukas ar mergaitė – negalėjo.

„Į Šiaurės Korėją pastaruoju metu intensyviai importuojami mažyliams skirti produktai iš Europos, skirti tiek berniukams, tiek mergaitėms“, - rašo dienraštis.

Iš pačios Šiaurės Korėjos žinių nei apie gimimą, nei apie Kim Jong Uno dukterį nebūta – manoma, jog tokį elgesį lemia jau antrus metus tebesitęsiantis oficialus gedulas dėl Kim Jong Uno tėvo Kim Jong Ilo (Kim Čen Iro) mirties 2011 metų gruodį.

Kim Jong Ilo asmeninis gyvenimas buvo gana sudėtingas. Oficialiai jis vedęs buvo vos kartą, tačiau turėjo ir mažiausiai tris meilužes.

Kim Jong Ilas iš viso turėjo tris sūnus ir dvi dukteris.

Buvusi JAV krepšinio žvaigždė Dennisas Rodmanas Kim Jong Uno kvietimu vasarį lankėsi Pchenjane, esą Ri Sol Ju jam daug pasakojusi apie „nuostabiąją dukrelę“.

Kim Jong Unas labai norėtų sūnaus ir įpėdinio, kad vieną dieną galėtų jam perduoti Šiaurės Korėjos valdžios vairą.