Temoje „Ką baisiausio jums yra pasakęs mažas vaikas?“ daugiausia dėmesio sulaukė vaikų pasisakymai apie mirtį, rašo „The Telegraph“.

„Guldžiau savo dvejų metų sūnų, - pasakojo forumo narys, pasivadinęs „UnfortunateBirthMark“ slapyvardžiu. – Jis pasakė: „Viso gero, tėti“. Aš atsakiau: „Ne, mes sakome „Labanakt“. Jis atsakė: „Žinau. Bet šį kartą „Viso gero“.

„Po šių žodžių kelis kartus ėjau tikrinti, kad įsitikinčiau, jog jis gyvas“, - pridūrė sukrėstas tėvas.

Vartotojas, pasivadinęs „Like-I-was-sayin“, pasakojo: „Mano trejų metų dukrelė stovėjo prie ką tik gimusio broliuko ir kurį laiką į jį žiūrėjo. Po to pasisuko į mane ir sako: „Tėti, tai monstras, reikėtų jį palaidoti“.

„Sveikinimai susilaukus antikristo“, - atsakė kitas forumo narys.

Vartotoja „NotTomPettysGirl“ pasidalijo ramybės neduodančiais žodžiais, kuriuos jos trejų metų sūnus ištarė savo močiutei: „Jis su ja mylavosi ir buvo labai lipšnus. Rankytėmis suėmė jos veidą, prisitraukė artyn, o tuomet pasakė, kad ji yra labai sena ir netrukus mirs“.

„Abluesxs“ pribloškė keistas jos septynerių metų sūnaus atsakymas į klausimą, koks geriausias būdas susirasti merginą.

„Pasakyti jai „Būk mano mergina“, arba ji niekada nebeišvys savo tėvų“, - atsakė septynmetis.

„Psalm-96“ prisiminė bauginantį incidentą su savo dukra. „Prabudęs maždaug 6 val. ryto, išvydau savo ketverių metų dukrelės veidą vos už kelių centimetrų nuo manojo. Ji žvelgė tiesiai man į akis ir sušnabždėjo: „Noriu nudirti tau visą odą“.

Neseniai per atostogas jis buvo nusvilęs odą, pridūrė „Psalm-96“.

Vartotojas „Hsertich“ perpasakojo istoriją, kuri nutiko jo mamai: „Vaikystėje mano brolį buvo ištikęs lunatizmo priepuolis. Mama mėgino nuvesti jį atgal į lovą, o jis atsakė: „Eičiau, bet už tavęs stovi velnias“.

„Tom – Zarek“ prisiminė įvykį iš savo paties vaikystės. Kai jam buvo treji, jų katė atsivedė negyvus kačiukus. „Savo tėvo paklausiau, ar negalėtume sukalti jiems kryžių. Mes juos padarėme“.

„Kol juos kalėme, paklausiau: „Ar jie ne per maži?“. Tėtis pasiteiravo: „Ką turi galvoje?“. „Argi mes neprikalsime kačiukų prie kryžių?“, - atsakiau“.

„Po kelių mėnesių tylos tėvas atsakė: „Mes to nedarysime“, - rašė forumo narys.