Moterų teisių gynimo grupė „UltraViolet“, įkurta kovai su seksizmu, šiuo metu turi daugiau nei 400 tūkst. narių. Aktyvisčių teigimu, ketvirtadienį jos į Manhatane esančią „Reebok“ parduotuvę pristatė peticiją, kurioje aprangos sportui gamintoją ragina nutraukti bendradarbiavimą su Majamyje gyvenančiu reperiu.

Sausį išleistoje R. Rosso dainoje „U.O.E.N.O.“ yra žodžiai: „Į jos šampaną įbėriau ekstazio, ji net nenutuokė. Parsivedžiau namo ir pasismaginau – ji net nenutuokė“.

„Pasirinkusi jį kaip garsų žmonų, turintį įkvėpti kitus, „Reebok“ tarsi perduoda žinutę, jog žaginti moterį – šaunu. Labai pavojingą tokią žinutę skleisti berniukams ir jauniems vyrams, į kurios ir orientuojasi „Reebok“. „Reebok“ turi suprasti, kad mes to neleisime“, - teigiama „UltraViolet“ pranešime.

R. Rossas neigia, jog dainoje šlovina žaginimą. Jo teigimu, daina tiesiog neteisingai interpretuojama. „New Orleans“ radijui atlikėjas sakė, jog savo dainose „niekada nenaudotų“ žodžio žaginti ir pridūrė: „Hiphopo kultūra to netoleruoja, gatvės to netoleruoja. Niekas to netoleruoja“.