75 metų A. Usojanas, geriau žinomas Senio Hasano pravarde, žuvo nuo šaulio paleistos kulkos, kai išėjo iš savo mėgstamo restorano Maskvos centre. Jis buvo vienas paskutiniųjų mafijos vadeivų, kilusių iš sovietinių kalėjimų.

Iš kurdų jazidų kilęs A. Usojanas, savo kriminalinę karjerą pradėjęs buvusioje Gruzijos sovietinėje respublikoje, buvo palaidotas Chovanskio kapinėse šalia Maskvos.

Mafijos vadeivos giminės norėjo, kad amžino poilsio jis atgultų gimtajame Tbilisyje, tačiau Gruzijos valdžia atsisakė suteikti leidimą nusileisti jo palaikus skraidinančiam lėktuvui, tad šeštadienį, sausio 19 dieną, karstas buvo sugrąžintas atgal į Maskvą.

Sekmadienį į kapines vykstantį katafalką lydėjo keli autobusiukai tamsintais langais bei apie šimtas automobilių – daugiausia juodi visureigiai. Žiniasklaidos atstovai ir kiti pašaliniai asmenys į kapines nebuvo įleidžiami. Manoma, kad ceremonijoje dalyvavo kriminalinio pasaulio autoritetai iš visos Rusijos ir buvusios Sovietų Sąjungos.

A. Usojaną nušovė daugiabučio laiptinėje pasislėpęs šaulys. Minėtas daugiabutis stovi kitoje gatvės pusėje priešais Senio Hasano pamėgtą azerbaidžanietišką restoraną, kuriame jis dažnai lankėsi. Policija tvirtina, kad žudikas pasinaudojo automatiniu šautuvu „Val“. Tai elitinis Rusijos specialiųjų pajėgų ginklas.

Policijos pareigūnai toliau tęsia šio nusikaltimo tyrimą.