„Bendravome su D. Rogozinu, jis pranešė, kad persės iš tarnybinio BMW į automobilį „Tiger“, žinoma, ne šarvuotąjį automobilį. Apskritai, logiška, kad Karinės pramonės komisijos pirmininkas važinės rusiška mašina“, – sakė Rusijos visuomeninių rūmų narys Maksimas Grigorjevas. O vicepremjero spaudos tarnyba patikslino, kad apie automobilio keitimą jie nieko nežino.

Įmonės „Rusiški automobiliai“, kuriai priklauso „Gruppa GAZ“, atstovas patvirtino, kad D. Rogozinas gaus penkių durų visureigį su specialiu, komfortiškesniu salonu. Be to, vicepremjero automobilis bus pirmasis civilinis „Tiger“ modelio automobilis su Jaroslavlio variklių gamyklos varikliu.

Anksčiau visi šios serijos modeliai buvo komplektuojami su amerikietiškais „Cummins“ įmonės agregatais.

Įmonėje „Gruppa GAZ“ informavo, kad automobilis jau baigiamas pagaminti, o kada vicepremjeras gaus automobilį, tiksliai nenurodė. Kol kas neaišku, ar užsakymą mašinai „Tiger“ pateikė asmeniškai D. Rogozinas, ar vyriausybė. Visureigius „Tiger“ Rusijos kariuomenei pradėjo surinkinėti 2005 m. Šiuo metu civiliams skirtus šių automobilių variantus turi Vladimiras Žirinovskis ir Nikita Michalkovas.