Tarp dažnai užduodamų klausimų svetainėje minimas ir klausimas dėl to, ar Velso princas, kuriam trečiadienį sukaks 64-eri, rytais suvalgo vieną iš septynių virtų kiaušinių. Taip savo 2006 metų knygoje "Apie monarchiją" (On Monarchy) teigė BBC laidų vedėjas Jeremy Paxmanas.

"Ne, jis to nedaro ir niekada nedarė nei per pusryčius, nei kuriuo nors kitu laiku", - atsakoma oficialioje, Klarenso rūmų - princo rezidencijos - tvarkomoje svetainėje.

Joje taip pat tvirtinama, jog nėra taip, kad princas, kuris dažnai reiškė susirūpinimą daugiaaukščių gyvenamųjų namų daroma žala istoriniams Didžiosios Britanijos pastatams, nemėgtų visos modernios architektūros.

"Princas mano, kad pastatai turėtų būti projektuojami žmogišku masteliu ir būti tvarūs, (juos projektuojant) turėtų būti gerbiamas aplinkos pobūdis, ir kad per savo gyvavimo laiką (jie) turėtų turėti galimybes būti pritaikomi įvairiam naudojimui", - teigiama rūmų interneto svetainėje.

Trijuose klausimų ir atsakymų puslapiuose taip pat yra ilgas aprašymas to, kaip princas, kuris jau "daugiau kaip 40 metų yra aplinkosaugos lyderis", mažina savo namų ūkio į atmosferą išskiriamo anglies dvideginio kiekį.

"Nuo 2007 iki 2012 metų (karališkasis) namų ūkis "šiltnamio dujų" išmetimą iš savo kontroliuojamų šaltinių sumažino 41-u procentu", - sakoma svetainėje.

2008 metais buvo paskelbta, kad princas savo vintažinį sportinį automobilį "Aston Martin" pritaikė važinėti kaip degalus naudojant bioetanolį.