Mano "kuklia nuomone", rūmai į tai turėtų reaguoti su humoru, pirmadienį vedamajame rašo žurnalo "Chi" vyriausiasis redaktorius Alfonso Signorini. Užuot tūžę ant žiniasklaidos, "kuri tik vykdo savo teisę informuoti", karališkieji rūmai turėtų į viską reaguoti su britišku humoru ir sakyti: "Na ir?" rašo A. Signorini.

Žurnalas "Chi", priklausantis buvusio Italijos premjero Silvio Berlusconi žiniasklaidos imperijai, pirmadienį skyrė 28 puslapius Kate ir karališkiesiems rūmams.

Juose ne tik išspausdinta 18 paparacų darytų nuotraukų, kuriose Kembridžo hercogienė, be kita ko, yra tik su maudymosi kelnaitėmis, bet ir spėlioja, ar jos krūtinės apimtis nėra padidinta. Šios nuotraukos darytos per privačias Kate ir Williamo atostogas Prancūzijoje. Pirmiausiai jas išspausdino prancūzų žurnalas "Closer".

S. Berlusconi neturi nieko bendra su nuotraukų paskelbimu, pirmadienį laikraštyje "La Repubblica" rašo jo duktė Marina. Jos tėvas esą yra politikas ir turi kitų rūpesčių. Taip moteris reagavo į kritiką, kad S. Berlusconi neužkirto kelią nuotraukų paviešinimui.