Trijų aukštų Fizinio lavinimo centras įsikūrė Pchenjano Thongil gatvėje. „Thongil“ reiškia susivienijimą. Ši gatvė išsiskiria moderniais gyvenamaisiais pastatais, joje gausu parduotuvių, teatrų, ligonių ir mokyklų – viskas skirta režimo elitui.

Šiaurės Korėjos televizija KCNA skelbia, kad Kim Jong Unui kompaniją palaikė jo žmona Ri Sol Ju.

Žurnalistai pabrėžė, jog modernus sporto centras buvo „pastatytas pagal Jaunojo generolo, kaip kad yra žinomas Kim Jong Unas, planą ir jo iniciatyva“. Esą Kim Jong Unas labai suinteresuotas sveiko gyvenimo būdo propagavimu ir šalies žmonių sveikatos bei gyvenimo sąlygų gerinimu.

Kim Jong Unas, kaip visada vilkėjęs Mao stiliaus kostiumą, nuodugniai apžiūrėjo sporto klubo įrangą ir lankėsi gydomajame baseine, poilsio kambariuose ir patalpose, skirtose stalo tenisui.

KCNA teigimu, sporto klubo plotas – maždaug 14 tūkst. kvadratinių metrų. Jame net 138 treniruokliai.

Sporto klubo personalui Šiaurės Korėjos lyderis sakė, jog jei biurų darbuotojai, visą dieną praleidžiantys uždarose patalpose, „imtų sportuoti ir rūpintis savo sveikata šiame centre, revoliucingus darbus jie galėtų daryti būdami puikios formos“.

Kim Jong Unas ir stilingoji jo žmona jau ne kartą lankėsi įvairiuose pramonės ir žmonėms skirtuose infrastruktūros objektuose. Visus tokius apsilankymus vaizdingai nušviečia šalies žiniasklaida. Tokiu būdu Kim Jong Unas siekia sudaryti savo žmonėmis nuoširdžiai besirūpinančio lyderio įvaizdį.