Koncertas buvo skirtas „nemirtingiems Kim Il Sungo (Kim Ir Seno), kuris padėjo atlikti istorijos stebuklą, karo metu nugalėdamas pačius šlykščiausius JAV imperialistus, poelgiams“. Koncertas turėjo įtikinti klausytojus, kad Kim Jong Ilo (Kim Čen Iro) dėka, Korėjos liaudies demokratinė respublika virto nenugalima karine valstybe, skelbia KCNA.

Šio koncerto metu debiutavo Moranborsko orkestras, kuris buvo įkurtas paties Kim Jong Uno iniciatyva. Jaunajam lyderiui buvo atliktos dainos, pavadinimais „Tegyvuoja generalisimas Kim Il Sungas!“, „Kareivio daina“, „Man mylimasis tapo didvyriu“, „Užtikrinsime mūsų jūrų gynybą“.

Šio koncerto fotoreportažas publikuojamas leidinyje „Rodong Sinmun“. Jame taip pat yra nuotraukų, kuriose užfiksuota, kaip Kim Jong Unas su savo žmona vaikščioja po vieną pramogų parką.

Pergalės dienai skirtas koncertas buvo antras oficialius pirmosios ponios Ri Sol Ju (Li Sul Džu) pasirodymas viešumoje. Moteris su Šiaurės Korėjos lyderiu pasirodė jau ne vieną kartą, privertusi apžvalgininkus spėlioti, kas ji tokia. Kai kas manė, kad ši moteris yra sena jo mylimoji arba sesuo.

Tačiau tik šią savaitę Šiaurės Korėjos televizija paskelbė, kad Kim Jong Unas yra vedęs. Tačiau kiek laiko jau trunka jo santuoka, neaišku.