Ataka Ororos kino teatre buvo surengta tuo metu, kai jame buvo rodomas naujausias filmas apie Betmeną "Tamsos riterio sugrįžimas" (The Dark Knight Rises).

Socialiniame tinkle "Twitter" paskelbtose nuotraukose Velse gimęs aktorius matomas besilankantis Ororos medicinos centre, kuriame tebegydomi 20 iš 58 per praeitą penktadienį įvykdytą išpuolį sužeistų žmonių. Dalies jų būklė tebėra kritinė.

Šeštadienį Ch.Bale'ą citavo jo atstovas: "Žodžiais neįmanoma nusakyti siaubo, kurį jaučiu. Man nepavyksta iš tiesų suvokti aukų ir jų mylimų žmonių skausmo bei sielvarto, tačiau mano širdis keliauja pas juos."

Kita šio filmo žvaigždė Anne Hathaway sekmadienį sakė: "Mano širdis skauda ir dūžta dėl gyvybių, atimtų per šį nesuvokiamai beprasmį aktą. Man stinga žodžių savo sielvartui išsakyti."

24 metų įtariamasis Jamesas Holmesas kaltinamas nušovęs 12 žmonių, o dar 58 sužeidęs Denverio priemiesčio kino teatre, kuriame daugybė jaunų žiūrovų buvo susirinkę į naujausio filmo apie Betmeną pirmąjį naktinį seansą.

Šiame filme Ch.Bale'is vaidina Briusą Veiną, kuris persikūnija į kaukėtąjį keršytoją, o A.Hathaway vaidina Seliną Kail, kurios antrasis aš yra Moteris Katė.