Pavyzdžiui, vienas „Vertu Concierge“ klientas pareikalavo grynakraujų žirgų ištvermės lenktynėms Kuveite. Kitas paprašė suorganizuoti jo dukrai susitikimą su garsiu amerikiečių dainininku Justinu Bieberiu. Trečiam prireikė pagalbos persikėlus į užsienį – jis paprašė pajungti jo name dujas, elektrą, vandenį ir televiziją.

Bendrovės „Quintessentially“ atstovai prisiminė, kad vasaros pobūviui Monake rusų užsakovai užsimanė pingvinų, tikro sniego ir čiuožyklos. Kitam vakarėliui Sent Tropeze rusų turčiams prireikė keturių pingvinų ir dviejų lamų. „Quintessentially“ kartą netgi teko sustabdyti milžinišką apžvalgos ratą „London Eye“, nes klientas iš Rusijos sumanė atšvęsti savo vaiko gimtadienį pačioje atrakciono viršūnėje.

2012 m. itin išpopuliarėjo viešbučio rezervavimo ir stalelio užsakymo paslaugos. Toliau eina privačių lėktuvų, limuzinų ir jachtų užsakymai, taip pat naktinių klubų, restoranų ir vilų nuoma. Į populiariausių prašymų penketuką taip pat patenka pirkinių ir bilietų į kultūros renginius pristatymas. Konsjeržo tarnybos taip pat sulaukia turtuolių prašymų patarti renkant dovaną.

Pažvelgus į turistinius konsjeržo paslaugų tarnybų klientų prioritetus, lankomiausių šiais metais šalių reitinge pirmauja Prancūzija ir Italija. Trečioje vietoje Šveicarijos miestai Ciurichas, Ženeva, Gštadas ir Sankt Moricas. Ketvirtoje – Londonas, o penktoje – Jungtinės Amerikos Valstijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)