Sylvesteris Stallone yra priblokštas ir be galo sielvartauja netikėtai praradęs sūnų Sage’ą Stallone“, – sakoma aktoriaus atstovo pranešime.

36-erių Sage'ą Stallone jo namuose Los Andžele nereaguojantį aptiko tarnautoja ir vienas giminaitis penktadienio popietę; atvykę policininkai patvirtino, jog jis negyvas, sakė vyriausiojo koronerio padėjėjas Edas Winteris.

Los Andželo Policijos departamento viršininkas Andrew Smithas žurnalui „People“ sakė, kad pranešimai apie receptinių vaistų perdozavimą yra per ankstyvi.

„Tai galėjo nutikti dėl širdies smūgio ar insulto“, – sakė jis, pridūręs, kad ekspertizė gali užtrukti kelias savaites.

Rasta receptinių vaistų

Vyriausiojo koronerio padėjėjas Edas Winteris sakė, kad tiriant 36-erių Sage'o Stallone mirtį rasta receptinių vaistų.

Jokio raštelio apie savižudybę nerasta, nors jo namuose Mulholando Draive aptikta buteliukų su receptiniais vaistais.

E.Winteris negalėjo pasakyti, kokie ten buvo buteliukai, ar daug jų, ar jie susiję su jo mirtimi.

Artimiausiomis dienomis bus atliktas skrodimas, tyrėjai nagrinėja velionio medicinos įrašus, sakė pareigūnas, tačiau mirties priežastis gali būti paskelbta tik po kelių savaičių, kai bus atlikti toksikologiniai tyrimai.

Teisininkas George'as Braunsteinas, atstovavęs Sage'ui 15 metų, sakė, kad jo draugai ir pažįstami buvo sunerimę, nes pastaruoju metu nebegavo žinių iš jo, ir pažymėjo, kad negyvą jį radusi tarnautoja buvo ūkvedė.

Sylvesteris Stallone ketvirtadienį buvo pasirodęs San Diego pop kultūros šventėje "Comic-Con" reklamuoti savo būsimo filmo "Nesunaikinamieji 2" ("Expendables 2") su savo draugu ir žvaigžde Arnoldu Schwarzeneggeriu (Arnoldu Švarcenegeriu).

Sage'as Moonbloodas Stallone buvo vyriausiasis iš dviejų Sylvesterio sūnų su pirmąja žmona Sasha Czak ir dviejose filmuose vaidino kartu su savo tėvu.

"Sage'as buvo labai talentingas ir puikus jaunuolis, jo netektis bus jaučiama amžinai", - rašė M.Bega.

Sage'as Stallone debiutavo 1990 metais filme "Rokis V" ("Rocky V") bei pasirodė kartu su tėvu 1996 metais juostoje "Dienos šviesa" ("Daylight").

Taip pat 1996 metais Sage'as su filmų redaktoriumi Bobu Murawski įsteigė firmą "Grindhouse Releasing" antrarūšių (B klasės) filmų išsaugojimui bei reklamavimui ir aštuntojo bei devintojo dešimtmečių filmų rodymui.

Sage'as 2006-aisiais režisavo trumpametražę juostą "Vic", kuri rodyta Palm Springso kino festivalyje.

Pasak B.Braunsteino, Sage'as Stallone jau prakalbo apie vedybas, ir jis buvo dažnai kviečiamas filmuotis.

"Jis buvo visiškai pasinėręs į filmų gamybą, jo laukė graži ateitis, - pažymėjo B.Braunsteinas. - Jis buvo kupinas entuziazmo ir teigiamų emocijų".

"Manau, kad įvyko nelaimingas atsitikimas", - sakė teisininkas apie jo mirtį.

Pasak B.Braunsteino, Sage'as labai žavėjosi savo tėvu ir daug dirbo stengdamasis turėti savo vardą kino pramonėje.

"Jis labai didžiavosi savo tėvu ir didžiavosi esąs jo sūnus", - pridūrė teisininkas.