Jaunąjį Šiaurės Korėjos vadovą sužavėti bandė ir Peliukė Minė, ir Tigriukas. Walto Disney kurti animaciniai personažai parengė įspūdingą šokį, kurio fone buvo rodomos ištraukos iš filmukų „Snieguolė ir septyni nykštukai“, „Dumbo“, „Gražuolė ir pabaisa“.

Sprendimas į pasirodymą įtraukti Vakaruose taip mylimus personažus (kurie buvo sukurti ne kur kitur, o Amerikoje, kurią Šiaurės Korėjos laiko didžiausiu priešu) – akivaizdus įrodymas, jog šalis po truputį modernėja ir keičiasi. Aktoriai ir aktorės taip pat demonstravo ir naujus apdarus, tarp kurių – suknelės be petnešėlių ir vadinamosios mažos juodos suknelės.

Anksčiau tokie meniniai pasirodymai dažniausiai buvo skiriami Šiaurės Korėjos artimiausiai sąjungininkei Kinijai – pavyzdžiui, „Arirang“ masinės žaidynės, kur aktoriai buvo persirengę pandomis.

Tai pirmasis kartas, kai W. Disney personažai buvo įtraukti į tokio lygio pasirodymą, nors Šiaurės Korėjos vaikai Peliuką Mikį ir Mikę Pūkuotuką myli jau kelerius metus. Į Šiaurės Korėją iš Kinijos keliauja kuprinės, kanceliarinės prekės ir pižamos būtent su „Disney“ filmukų personažų atvaizdais. Tokie animaciniai filmai kaip „Dumbo“ netgi verčiami į korėjiečių kalbą. Tačiau sprendimas tokius vakarietiškus personažus pasirinkti viešo pasirodymo ašimi ar rodyti per televiziją – gana netikėtas.

Informacijos, ar Šiaurės Korėja turi licenciją naudoti „Disney“ personažus, nėra.