Pernai indų siaubo filme „404“ vaidinusi M. Thapar susipažino su karjeros siekiančių aktorių pora filmuodamasi filme „Heroine“ („Didvyrė“).

Išgirdę, kaip M. Thapar giriasi šeimos turtais ir padėtimi Dehradune, Amitas Jaiswalas (36 m.) su meiluže Preeti Surin nusprendė ją pagrobti.

Jie pakvietė ją keliauti į nedidelį budistų šventyklomis garsėjantį Gorakhpuro miestelį Indijos ir Nepalo pasienyje, ten ją įkalino ir parašė jos motinai, reikalaudami 1 500 000 rupijų (76 tūkst. Lt) išpirkos.

Kaip praneša policija, kolegos įspėjo aktorės motiną, kad privers dukterį vaidinti pornografiniame filme, jei nebus vykdomi jų reikalavimai.

Motina pervedė į dukters sąskaitą 60 000 rupijų (3 083 Lt), kad pagrobėjai juos išsigrynintų, tačiau šie vis tiek nužudė savo auką. Jie ją pasmaugė, nukirto galvą, kūną išmetė į vandens cisterną, o galvą – pro autobuso langą pakeliui į Mumbajų.

Policija rado pas juos M. Thapar mobiliojo telefono SIM kortelę. Aktoriai prisipažino nužudę aktorę.

Kaip pranešama, kai A. Jaiswalo žmona sužinojo apie vyro romaną, jis su meiluže P. Surin iš Allhabado pabėgo į Mumbajų. Jie tikėjosi gauti pasiūlymų Bolivudo kino studijose ir išgarsėti.

„Dar vyksta tyrimas, šiuo metu policininkai su kaltinamaisiais yra nusikaltimo vietoje. Reikia surasti kūną. Jie norėjo išreikalauti iš aktorės artimųjų pinigų, jie prisipažino įvykdę nusikaltimą. Jie pasmaugė ją viešbutyje, sukapojo kūną į gabalėlius ir išmetė į vandens cisterną. Galvą išmetė pro autobuso langą, važiuodami į Mumbajų“, – papasakojo detektyvas „The Daily Telegraph“ korespondentui.