Dainos vaizdo klipą įrašiusios trijulės nuomone, Dmitrijus Medvedevas pastaruoju metu ar netgi visus ketverius prezidentavimo metus buvo neaktyvus ir beveik neišsakydavo savo nuomonės dėl daugybės aktualių klausimų. Vaizdo klipo premjera įvyko televizijos kanalu „Dožd“ K. Sobčiak laidoje.

Pirmas pradeda repuoti V. Oblomovas, kuris išgarsėjo su daina „Važiuoju į Magadaną“, o šiuo metu sėkmingai koncertuoja šalyje. „Dmitrijau Anatolijevičiau, gaila mums jūsų“, – pareiškia V. Oblomovas ir patikslina – todėl, kad niekas nepalaiko Rusijos vadovo, visi jį pamiršo. Įgeliama ir Rusijos estrados primadonai Allai Pugačiovai – ją V. Oblomovas familiariai vadina Alka.

„Pasisakytumėte ant Nusilenkimo kalno ar Sacharovo aikštėje“, – prisijungia K. Sobčiak ir kartu su L. Parfionovu ragina D. Medvedevą išsakyti tautai, ką galvoja apie „(JAV) Užsienio reikalų ministeriją“ ir „apie oranžinę grėsmę“, bei paaiškinti, kaip reaguoti – bijoti čečėnų, sprogimų namuose ir apskritai, „ar reikalingas mums Vova (turimas omenyje Vladimiras Putinas), ar ne“.

„Atvirai pasakytumėt, kad jūsų nep…sa (rusiškas necenzūrinis žodis, vietoje kurio pasigirsta pyptelėjimas, o K. Sobčiak uždengia jam burną), kad tyliai stovėjote prie vairo valdžios, o mums nevadovavote jūs nė dienos“, – toliau skanduoja V. Oblomovas. – Plūsti niekas jūsų neketina, bet, Dmitrijau Anatolijevičiau, net kurv...s (rusiškas necenzūrinis žodis) šiuo metu suka galvas dėl šalies likimo.“

Gailestį „visų pamirštam“ prezidentui keičia kritika – L. Parfionovas, K. Sobčiak ir V. Oblomovas mini dvi garsesnes D. Medvedevo reformas – laiko ir policijos: „Net laikrodžio atgal nepasuktos rodyklės, grįš Putinas ir tai įvykdys... Lyg ir spėjo pasiūlyti reformų, nieko daugiau – tik kvailų policijos uniformų.“

Garbę tarti baigiamąjį žodį suteikė damai: „Ačiū, kad „nespaminote“, „botas“ nebuvote jūs niekada! Pagarbiai pasirašo – Rusijos tauta“, – skamba rankose kompiuterį „iPad“ laikančios K. Sobčiak rečitatyvas.

Operatorius su kamera atsitraukia, pasimato, kad visi trys stovi guminėje pripučiamoje valtyje pavadinimu „Romantika“ butaforinių bangų fone. Visi trys pionieriškai iškelia rankas priešais save.