„Jis turi puikią darbo patirtį. Jis puikus krikščionis konservatorius. Jis visada darė tai, kas teisinga“, - tvirtino J. B. Duggaras. Jis kartu su žmona Michelle ir devyniolika judviejų vaikų (dešimt berniukų ir devynios mergaitės – visų vardai prasideda raide J) ilgą laiką rodėsi televizijos ekranuose. Naujausias šou apie šią šeimą „19 Kids and Counting“ pasirodys TLC kanale.

J. B. Duggarą ir R. Santorumą sieja didelės šeimos. Iš visų respublikonų kandidatų šiųmečiuose prezidento rinkimuose R. Santorumas turi daugiausia biologinių vaikų – septynis. Buvęs Jutos gubernatorius Jonas Huntsmanas taip pat turi septynias atžalas, tačiau dvi iš jų – įvaikiai.

„Jis yra tas žmogus, kuris veikia vedamas širdies, balsuoja pagal savo įsitikinimus, remdamasis Jungtinių Valstijų Konstitucija ir Biblija. Būtent tokį žmogų mes norime paremti“, - R. Santorumą gyrė J. B. Duggaras ir pridūrė, kad net dvylika jo vaikų šiuo metu dalyvauja agitacinėje kelionėje. Du sūnūs padėjo paversti šeimos autobusą buvusio Pensilvanijos valstijos senatoriaus R. Santorumo reklama ant ratų.

„Galima nesutikti su viskuo, ką praeityje nuveikė Santorumas, - samprotavo daugiavaikis tėvas, - tačiau žinote ką – tobulo kandidato rasti nepavyks, nebent nuspręstų kandidatuoti Jėzus Kristus“.