Netrukus J. DeVita mirė nuo didelio auglio smegenyse ir praėjus trims mėnesiams po moters laidotuvių jos sesuo Colleen tapo antrąja Richardo DeVita žmona, rašo „Time“.

Seserys buvo labai panašios – ne vienas manė, kad jos dvynės. Abi jos dirbo pas tą patį endodontologą Floridoje. Šis įsimylėjo vieną iš seserų ir netrukus ją vedė. Antroji sesuo Colleen savo vyro ar vaikų neturėjo, tačiau daug laiko praleisdavo su sesers šeima. Negana to, ji tapo surogatine trijų poros vaikų motina. Colleen dažnai lankėsi sesers šeimos name ir rančoje.

Kai Jackie susirgo, visiems atrodė savaime suprantama, kad jos sesuo turėtų persikelti gyventi į ligonės namus, kad galėtų pasirūpinti ja ir jos šeima. 2008 m. J. DeVita nusiėmė savo vestuvinį žiedą ir padavė jį seseriai. „Tai buvo žiedas, kurį jai dovano Richardas, - prisimena Colleen. - Ji man jį ištiesė, tačiau aš nenorėjau imti. O ji pasakė: „Noriu, kad tu tai turėtum. Noriu žinoti, kad mes esame trise. Niekada nepalik mano vaikų“.

Kai J. DeVita mirė, Colleen pasiliko sesers namuose, kad galėtų visais pasirūpinti. C. Leary pasakoja: „Jai nepatiko mintis, kad galėčiau gyventi jų namuose kaip netekėjusi moteris su trimis vaikais ir gedinčiu svainiu po tuo pačiu stogu“. Todėl Colleen ištekėjo už mirusios sesers vyro, tačiau tik tada, kai šis jos tėvo paprašė dukters rankos.