372 puslapių knygą „The Trinity of Superkidds Book One: Quest for Water“ („Pirma iš trijų supervaikų knygų: vandens ieškojimas“) 2010 m. sausio 20 d. išleido leidykla „Publish America“. Jos išleidimas sutapo su Ch. Kembo, kaltinamo pirmojo laipsnio žmogžudyste, teismu. Teismo procesas baigėsi 2010 m. birželį, jį pripažino kaltu ir nuteisė kalėti iki gyvos galvos, be teisės 25 m. prašyti malonės.

Po knygos pardavimo kilo diskusijos dėl interneto parduotuvės verslo principų. Praeityje amazon.com yra pardavinėjusi knygą „The Pedophile’s Guide to Love and Pleasure: A Child-Lover’s Code of Conduct“ („Pedofilo meilės ir malonumų vadovas: vaikų mylėtojo elgesio taisyklės“), vaizdo žaidimą „Rapelay“, kuriame vyras išprievartauja moterį ir dvi jos dukteris bei nemažai kitų abejotino turinio knygų ir žaidimų.

Žudikas maniakas Ch. Kembo parašė knygą J. D. Bauerio pseudonimu. Interviu su žurnaliste Julie Burtinshaw jis pripažįsta parašęs knygą apie tris nuotykių ieškotojus paauglius ir poapokaliptinį pasaulį be vandens. Anot Ch. Kembo, per pirmas dvi savaites buvo parduota 14 tūkst. knygos egzempliorių, o viena Amerikos kino studija norėjo sukurti filmą. Jis sakė mėgstąs rašyti nuogas prietemoje.

Amazon.com knyga kainavo 15,95 dolerio (37,88 Lt). Kritikai įvertino knygą tik dviem žvaigždutėmis. Pvz., knyga „Mein Kampf“ („Mano kova“) buvo įvertinta trimis su puse žvaigždutės.