Tačiau, kaip antradienį skelbia Italijos žiniasklaida, moteris teisėjams pareiškusi, jog „niekada gyvenime nedirbo“ ir tikrai neketina to daryti dabar.

Moteris, išgarsėjusi fraze „Mieliau jau verkčiau „Rolls-Royce“ automobilyje, nei šypsočiausi, važiuodama dviračiu“, atmetusi pasiūlymą, ir toliau liks Milano „San Vittore“ kalėjime, kur didžiąją dalį laiko praleidžia prižiūrėdama gėles ir prijaukintą šešką.

Pagal šiuo metu galiojančią moters kalinimo tvarką, 63 metų P. Reggiani beveik kiekvieną savaitę išleidžiama aplankyti motinos.

Tačiau net ir tokios geros kalinimo sąlygos neprilygsta jos gyvenimo tarpsniui, kai ji buvo ištekėjusi už paskutinio Gucci dinastijos atstovo. Maurizio Gucci 1993 metais už 170 mln. dolerių (427 mln. Lt) pardavė savo kompaniją Bahreine veikiančiai investicijų kompanijai. Po dvejų metų prie savo biuro laiptų jis buvo nušautas.

P. Reggiani byla sulaukė dėmesio visame pasaulyje. Teisme ji sakė, jog vyro nužudymą užsakė keršydama už tai, kad jis ją iškeitė į kitą moterį. Be to, moters netenkino 1,6 mln. Lt metiniai alimentai.

Buvo nustatyta, kad moteris buvusio vyro žmogžudystę suplanavo su dviem bendrais – aiškiarege iš Neapolio ir vieno Milano viešbučio naktiniu durininku.

2004 metais bandyta teismo nuosprendį užginčyti, argumentuojant, jog moters veiksmai buvo nulemti smegenų operacijos pasekmių. Tačiau po ilgo teismo proceso nuosprendis liko galioti.