Tarp pavogtų daiktų minimi krėslai, kompiuteriai, stalo įrankiai, dviračiai, avalynė, stiprieji alkoholiniai gėrimai ir žvakidės. Remiantis gauta informacija, praėjusiais metais parlamento tarnybos policijai pranešė apie 22 įvairias vagystes iš parlamento patalpų.

„Tai jūs visuomet įtarėte, tačiau to iki šiol nebuvo – jūs neturėjote įrodymų. Britanijos parlamente iš tiesų knibždėte knibžda vagių“, – konstatuoja minėto laikraščio korespondentai.

Vieno tokio incidento metu Lordų rūmuose dingo krėslų už 5 tūkst. svarų sterlingų. Kitu atveju pasigesta stalo įrankių už 450 svarų sterlingų. Iš parlamento buvo pavogta ir 17 kompiuterių.

Pro vagišių akis neprasprūsta ir tai, kas guli, o tiksliau, gulėjo parlamento narių kabinetuose. Štai, pavyzdžiui, vienas iš jų neberado batų už 60 svarų sterlingų, kitas pasigedo viskio butelio. O iš trečio kabineto dingo 1 tūkst. svarų sterlingų kainavusi žvakidė.

Verta paminėti, kad nepaisant daugybės incidentų ir to, kad Britanijos parlamente yra daug apsaugos darbuotojų, buvo pagauti tik trys vagys.