Princo Williamo išrinktoji Kate Middleton su artimiausiais šeimos nariais naktį prieš vestuves apsistos penkių žvaigždučių "Goring" viešbutyje, esančiame Belgravijos rajone centriniame Londone.

Klarenso rūmai taip pat atskleidė tikslų didžiosios dienos scenarijų ir maršrutą, kuriuo važiuos karališkoji karieta.

Princas Harry dalyvavo su K. Middleton vestuvių repeticijoje Vestminsterio vienuolyne, kur balandžio 29 dieną ir įvyks karališkosios poros vestuvės. Princas Viljamas, Karališkųjų oro pajėgų pilotas gelbėtojas, repeticijoje nedalyvavo, nes tuo metu buvo tarnyboje.

Princui Harry vestuvių ceremonijoje teks svarbus vaidmuo, jis bus vyriausias pabrolys. Harry yra trečias eilėje į Didžiosios Britanijos sostą.

Vestuvių repeticijoje taip pat dalyvavo K. Middleton vyriausioji pamergė, jos sesuo Pippa Middleton, kitos pamergės ir berniukai, nešiantys nuotakos šleifą.

Klarenso rūmai jau anksčiau yra pranešę, kad Williamas ir Harry atvyks į Vestminsterio vienuolyną karališkuoju limuzinu 40 min. prieš prasidedant ceremonijai. Rūmai taip pat smulkiai pranešė apie po vestuvių planuojamą aviacijos paradą, kuriame pasirodys trys Karališkųjų oro pajėgų lėktuvai "Lancaster", "Spitfire" ir "Hurricane".

Daugiau apie pasiruošimą vestuvėms – nuotraukų albume: