"Mes tikimės, kad ketvirtadienį bus išminuotas visas terminalas, - teigė jis. - Dirbdamas šį darbą aš nuolatos savęs klausiau to paties - kodėl Aslanas Abašidzė taip rimtai ruošėsi karui. Visa Adžarija yra tiesiogine to žodžio prasme prigrūsta ginklų", - teigė viceministras.

Anot G. Ugulavos, "prasidėjo Kakutyje esančio tilto atstatymo darbai, artimiausiomis dienomis bus pradėtos tilto per Cholokio upę statybos". Praėjusį sekmadienį trys tiltai buvo susprogdinti Adžarijos vadovų įsakymu.

Be to, buvo išardyti geležinkelio bėgiai linijoje Kobuletis-Cichisdžvaris. Adžarijos regiono valdžia baiminosi galimų Gruzijos kariuomenės veiksmų.

Buvęs Adžarijos lyderis A. Abašidzė ketvirtadienį atvyko į Maskvą, agentūrai "Novosti" pranešė Rusijos saugumo tarybos šaltinis. Anot jo, A. Abašidzė atvyko kartu su Rusijos saugumo tarybos vadovu Igoriu Ivanovu, kuris praėjusią naktį buvo išvykęs į Batumį derybų su A. Abašidze. Taip pat praėjusią naktį paaiškėjo, kad A. Abašidzė pasitraukė iš Adžarijos vadovo posto.