Jie susitiko Sankt Peterburge vykusiame ekologiniame aukščiausio lygio susitikime, skirtame išsaugoti tigrų populiaciją. Apart ekologijos, N. Campbell ir V. Putinas aptarė ministro pirmininko fizinę formą, jo ekstremalaus sporto pomėgį ir skandalingą erotinį kalendorių, kurį vyriausybės vadovui gimimo dienos proga padovanojo Maskvos valstybinio universiteto Žurnalistų fakulteto studentės.

V. Putinas pareiškė, kad labiausiai jam patiko ne pats kalendorius, o studenčių drąsa, nes jos nusifotografavo negalvodamos, ką apie jas vėliau kalbės. „Kiekvienoje šalyje, o ypač Rusijoje, yra madinga kritikuoti valdžios žmones. Jei jūs palaikote kažką, panašų į mane, jūs rizikuojate būti kaltinamas meilikavimu valdžiai. Merginos, padariusios erotinį kalendorių, buvo drąsios ir to neišsigando“, - pareiškė Rusijos ministras pirmininkas.

N. Campell išreiškė susižavėjimą gera V. Putino fizine forma ir paklausė jo, kaip jis ją palaiko, ir ar nebijo galimų traumų, kai užsiima ekstremaliu sportu – plaukimu plaustais kalnų upėmis, jodinėjimu be balno, moto lenktynėmis, kalnų slidinėjimu ir medžiokle. Ministras pirmininkas atsakė, kad fizinę formą palaiko taip pat, kaip ir Naomi, o paskutinį kartą susižeidė studentavimo metais, kai, atlikdamas vieną iš pratimų, susilaužė pirštą.

Taip pat V. Putinas papasakojo apie savo vizitą į baikerių suvažiavimą Kryme ir prisipažino, kad jis „nėra toks smarkus ir kietas, kaip šie vaikinai. Ten buvo vienas labai drąsus žmogus, jis apvažiavo motociklu keletą tūkstančių kilometrų. Jis invalidas, jis teturi vieną koją – antrąją prarado kažkur Jugoslavijoje per karą“, - pasakojo V. Putinas.

Vyriausybės vadovas papasakojo ir apie tai, kaip jis buvo nufotografuotas plaukiantis delfino stiliumi, kuris laikomas vienu iš sudėtingiausių plaukimo stilių.

„Aš pasirinkau šį stilių, nes vanduo buvo šaltas. (Plaukiant „delfinu“, plaukiko kūnas, po abiejų rankų mosto, pakyla virš vandens – red.) Tai buvo viena žymi Sibiro upė, vandens temperatūra joje apie 16 laipsnių. Aš tiesiog stengiausi kuo mažiau būti vandenyje“, - sakė V. Putinas.