K.Graham, kurios karjeros didžiausias pakilimas buvo 1998 metais, kai ji už savo autobiografiją "Asmeninė istorija" ("Personal History") gavo Pulitzerio premiją, mirė Šv. Alfonso medicinos centre Boizyje, Aidaho valstijoje.

Ji buvo kritiškos būklės po operacijos, kuri jai atlikta dėl patirtų galvos sužeidimų. K.Graham susižeidė šeštadienį pagriuvusi ant betono tako San Valyje Aidahe, kur buvo atvykusi dalyvauti verslo susitikime.

Laikraščiui "The Washington Post" K.Graham pradėjo vadovauti 1963 metais, nusižudžius jos vyrui Philipui Grahamui. 1993-aisiais ji perdavė valdžią sūnui Donaldui Grahamui, bet liko dirbti vykdomojo komiteto pirmininkės poste.

Vadovaujant K.Graham, laikraštis iš vietos dienraščio virto nacionaliniu ir tarptautinį pripažinimą pelniusiu laikraščiu. Uždarbis išaugo 20 kartų, o šeimos verslas tapo modernia korporacija.

Gavusi leidimą laikraščiui tirti "Watergate" skandalą, dėl kurio 1974 metais atsistatydino prezidentas Richardas Nixonas, K.Graham buvo pradėta vadinti įtakingiausia moterimi Amerikoje ir visame pasaulyje.