Ant 2011 m. sausio numerio – 27 m. buvusi olimpinė gimnastė Alina Kabajeva, vilkinti 21 tūkst. svarų „Balmain“ suknelę.

Viktorijos Davydovos sprendimas veikiausiai suerzins Rusijos vyriausybės vadovą, kuris paniekinamai paneigė viename laikraštyje pasirodžiusį pranešimą, neva jis dėl A. Kabajevos paliko žmoną Liudmilą, su kuria turi dvi dukteris.

Nors nėra svarių įrodymų, kad A. Kabajeva, priklausanti V. Putino (58 m.) partijai „Vieninga Rusija“, yra politiko meilužė, tačiau Rusijos elitas jau seniai paslapčiomis kalba apie tariamą jų romaną.

Pirmą kartą apie jų romaną prabilta viešai 2008 m. – tada oligarchui Aleksandrui Lebedevui priklausantis laikraštis pacitavo šaltinį, tvirtinantį, kad politiko romanas – ne gandai.

Labai greitai A. Lebedevas uždarė neva nepelningą laikraštį, visgi daugelis įtarė, kad jis norėjo numaldyti piktą V. Putiną.

Vėliau internete pasklido gandai, kad A. Kabajeva pagimdė nuo V. Putino sūnų. Premjeras įtūžęs pareiškė, kad tai absoliučiai netiesa, o A. Kabajevos atstovas atsisakė apie tai kalbėti.

Pastaraisiais metais V. Putinas retai rodosi viešumoje su žmona Liudmila, teisindamasis dideliu užimtumu. Jis vedė buvusią stiuardesę Liudmilą 1983 m. (tais metais gimė A. Kabajeva).