Kaip pranešama Rusijos vyriausybės tinklalapyje, koncerte, kuris užtruko iki penktadienio nakties, dalyvavo pasaulinės kino žvaigždės, tarp jų Sharon Stone, Monica Bellucci, Mickey Rourke.

Ten pat buvo paskelbta nuotrauka, kurioje V.Putinas matomas sėdintis prie stalelio su italų aktore Ornella Muti ir keliais kitais žmonėmis.

Paklaustas, ar norėtų pats atlikti kokį nors kūrinį, V.Putinas atsakė: "Kaip ir didžioji dauguma žmonių, nemoku dainuoti ir groti, tačiau vis tiek mėgstu tai daryti. Jums teks pakentėti", o po to sėdo prie rojalio ir paskambino melodiją.

Premjeras šių metų liepą sudainavo Sovietų Sąjungoje buvusią populiarią dainą "Nuo ko prasideda Tėvynė" ("S čevo načinajetsa Rodina"), susitikęs su dešimčia šnipų, kurie buvo deportuoti iš Jungtinių Valstijų apsikeitimą suimtais agentais.

Šįkart V.Putinas nedainavo, tik paskambino kelis šios dainos melodijos taktus.

Vėliau jis paėmė mikrofoną ir anglų kalba su stipriu rusišku akcentu sudainavo Louiso Armstrongo dainą "Blueberry Hill", pritariant džiazo grupei. Klausytojai po šio pasirodymo plojo atsistoję.

Televizijos reportaže buvo parodytas šio koncerto finalas, kai V.Putinas ir daugelis Rusijos žvaigždžių pritarė grupės "Zemliani" atliktai hitu tapusiai dainai "Trava u doma" (Žolė prie namų).

Ši daina itin populiari tarp Rusijos kosmonautų ir tradiciškai yra grojama prieš raketų startus iš Baikonūro kosmodromo.

V.Putinas nevengia garsenybių draugijos: neseniai jis buvo susitikęs Holivudo aktoriumi Leonardo DiCaprio Sankt Peterburge vykusiame laukinių tigrų apsaugos forume. Vėliau jiedu kartu gėrė arbatą, o L.DiCaprio pareiškė esantis pusiau rusas.