Televizija "Al Jazeera" pateikė liudininkų žodžius, esą lėktuvas degė dar prieš suduždamas. Lėktuvo modelis ar dydis nenurodomas.

Jungtinių Arabų Emyratų naujienų agentūra WAM pranešė, jog lėktuvas nukrito negyvenamoje vietoje.

Pareigūnas, susipažinęs su pirminiu oficialiu pranešimu apie šią katastrofą, sakė, kad lėktuvas pakilo iš Dubajaus tarptautinio oro uosto apie 18 val. 40 min. vietos (17 val. 40 min.) Lietuvos laiku ir buvo nukreiptas į karinę bazę, gavus pranešimą apie gedimą.

Lėktuvas užsidegė ir nukrito į automobilių stovėjimo aikštelę, atšoko į orą ir sudužo. sakė "Reuters" šaltinis, kuris dar nurodė kad be lakūnų niekas daugiau nenukentėjo. Iš karinės bazės iškilo dūmų stulpas, matė "Reuters" korespondentas.

Jungtinių Arabų Emyratų civilinės aviacijos valdyba pranešė, kad iš sudužusio lėktuvo vietoje rasti du žuvę lakūnai.

Ši nelaimė nesutrikdė skrydžių Dubajaus oro uoste, sakė civilinės aviacijos generalinis vadybininkas Saifas al-Suwaidi.

"Pilotas pranešė apie gaisrą ir dūmus lėktuve; jam buvo nurodyta grįžti į Dubajų. Nepavykus nutūpti oro uoste, lėktuvas dingo iš radaro ekrano ir buvo vėliau rastas (sudužęs)", - nurodė S.al-Suwaidi.

Penktadienį vakare "Al Arabiya" televizija buvo pranešusi, jog lėktuvas nukrito ant judraus plento, bet vėliau buvo patikslinta, kad katastrofos vieta buvo toliau nuo plento.