Antrąją ir trečiąją vietą pagal populiarumą dalijasi buvęs Centro susitarimo partijos pirmininkas Jaroslawas Kaczynskis (Jaroslavas Kačinskis), apie kurį nieko nebuvo girdėti beveik penkerius metus, ir Lenkijos Seimo narys Jacekas Kuronis. Jie nuo prezidento atsilieka beveik 20 procentų.

Po jų rikiuojasi buvęs Lenkijos finansų ir užsienio reikalų ministras, vienas iš naujos Lenkijos partijos - Politinės platformos - vadovų Andrzejus Olechowskis (Andžejus Olechovskis) ir opozicijos lyderis - Kairiųjų demokratų sąjungos pirmininkas Leszekas Milleris (Lešekas Mileris).

Jau ne pirmą kartą apklausose nepalankiausiai Lenkijos gyventojai įvertino "Solidarumo" profsąjungos pirmininką Marianą Krzaklewskį (Marijaną Kšaklevskį). Tarp partijų ir toliau pirmauja Kairiųjų demokratų ir Darbo sąjungų koalicija, kuri turi 50 proc. šalininkų.

Gerokai atsilieka antrojoje vietoje esanti Pilietinė platforma, kurią remia 13 proc. apklaustųjų. Kiek mažiau šalininkų turi "Solidarumo" rinkimų akcija ir Valstiečių sąjunga. Neįveikusi 5 proc. rinkimų barjero į Seimą nepatektų Laisvės sąjunga.