Pasak šaltinių armijoje, Abdulas Qadras Dahami (Abdulas Kadras Dahamis) buvo nušautas, kai jį vežusiam taksi automobiliui į pietvakarius nuo Dženino esančiame Fahameho punkte kariai liepė sustoti eilinės apžiūros, tačiau kovotojas į juos nukreipė pistoletą.

"Pajėgos prisiartino prie taksi, ir (iš jo) išlipo pistoletu ginkluotas palestinietis, - teigė šaltiniai armijoje. - Pajėgos atidengė ugnį ir sugebėjo jį nušauti".

Antrasis palestinietis, per incidentą sėdėjęs automobilyje, buvo nugabentas apklausti, pridūrė šaltinis. Anot jo, mašinoje taip pat rastas automatas AK-47 ir šovinių dėtuvės.

Tuo tarpu palestiniečių šaltiniai neigė, jog vyras buvo ginkluotas.

"Armija jį sustabdė. Jis išlipo iš mašinos ir jie jį nušovė", - naujienų agentūrai AFP tvirtino šaltinis grupuotėje "Islamo džihadas".

Pasak jų, 28 metų A.Q.Dahami važiavo iš Vakarų Kranto Tulkarmo miesto.

Šaltiniai armijoje teigia, kad A.Q.Dahami parengė "Islamo džihado" savižudį sprogdintoją, kuris liepos pradžioje Izraelio šiaurėje įvykdė išpuolį. Jo metu žuvo pagyvenusi moteris.

Tuo tarpu Vienas iš "Islamo džihado" lyderių Vakarų Krante Bassamas Saadi (Basamas Sadis) žadėjo atkeršyti už kovotojo žūtį.