A.Dismoras pateikė pavyzdį, kad būtų pritarta minėto siūlymo pateikimui, Bendruomeninių rūmų atstovai savo darbą baigė 1.30 val. nakties, tokiu metu traukiniai jau nevažinėja, taigi, keletą jų šis pavėžėjęs namo savo automobiliu.

„Niekaip nesuprantu, kodėl klerkams, gyvenantiems 15 mylių nuo Vestminsterio ir gaunantiems didesnį atlyginimą už tam tikrus parlamento narius, nemokamos taksi paslaugos suteikiamos, o pastarieji tokios teisės neturi“, – piktinosi A.Dismoras.

Vestminsteryje atsirado ir tokių „gudručių“, kurie įsidrąsino prašyti padidinti gyvenimo išlaidų sostinėje apmokėjimą, t.y., nuo šiuo metu kompensuojamų 7,5 tūkst. svarų iki 12 tūkst. svarų per metus. Viena parlamento narė netgi pasiskundė, jog iš jos gaunamo metinio 64 tūkst. svarų atlyginimo, pusę turinti atskaičiuoti savo biuro Londone išlaikymui.

Anglija.lt primena, kad britų parlamentas susideda iš dviejų rūmų – Bendruomenių ir Lordų – abu jie atlieka tas pačias funkcijas. Paprastai, jei vieni rūmai išleidžia naują įstatymą, jis turi būti patvirtintas ir kitų rūmų. Bendruomenių rūmai skiriasi nuo Lordų savo teise valdyti finansinius šalies reikalus. Lordų rūmų privilegija – jų valdomas aukščiausiasis šalies teismas, kuriam vadovauja teisėjai, vadinami “teisingumo lordais”.