Susitikime taip pat dalyvavo Irako viceprezidentas Taha Yassinas Ramadanas (Taha Jasinas Ramadanas). Reportažas iš susitikimo buvo transliuojamas tuo metu, kai Bagdado centre esančiame pagrindinių prezidento rūmų komplekse vyko JAV pajėgų mūšis su irakiečių pajėgomis.

Paskutiniu metu Irako valstybinė televizija dažnai rodo, kaip Saddamas Husseinas susitinka su aukščiausiais šalies pareigūnais ar net vaikšto Bagdado gatvėmis, taip norėdama parodyti, kad šalies vadovas tebekontroliuoja padėtį šalyje.

Tuo tarpu Saudo Arabijos laikraštis "Al-Waran" rašo, kad vyras, praėjusį penktadienį vaikštinėjęs Bagdado gatvėmis ir leidęs praeiviams bučiuoti rankas, buvo ne Irako prezidentas Sadamas Huseinas, o jo antrininkas Ahmedas Haduschi (Ahmedas Haduši). Tai tvirtindamas laikraštis remiasi "Irako slaptosios tarnybos darbuotoju, kuris šiuo metu bendradarbiauja su Vakarų slaptosiomis tarnybomis".

A.Haduschi) yra S.Huseino patikėtinio generolo majoro Dschabar el Haduschi (Džabaro el Hadušio) brolis. Jis jau ne kartą buvo operuotas plastinės chirurgijos meistrų, kad atrodytų panašesnis į prezidentą.

Laikraštis pirmadienį išspausdino penktadienį Bagdade vaikštinėjusio "Sadamo" (Saddam) ir tariamai tikrojo diktatoriaus nuotraukas. Iš kairiojo antakio aiškiai matyti, kad tai - ne tas pats žmogus.

Iš karto po to, kai Irako televizija penktadienį parodė po sostinę vaikštinėjantį Sadamą Huseiną, Vakarų stebėtojai pareiškė abejones dėl įrašo autentiškumo. Tačiau nepriklausomo patvirtinimo, kad parodytas vyras yra ne S.Huseinas, nėra.