Per susišaudymą su Izraelio armija, kuri šeštadienio vakare apytiksliai kilometrą įsiveržė į stovyklos teritoriją, žuvo 23 metų Mahmudas Abdel Adi (Mahmudas Abdel Adis) ir 54 metų Abedas Rabbo al-Assa (Abedas Rabas Asa), kuris buvo pašautas į krutinę Izraelio armijai atsitraukiant iš stovyklos teritorijos.

Reido metu nukentėjo dar apie keturiasdešimt palestiniečių.

Po šio incidento 2000 metų rugsėjį prasidėjusio palestiniečių intifados (sukilimo) aukų skaičius išaugo iki 3 001. Tarp žuvusiųjų yra 2 250 palestiniečių ir 695 Izraelio gyventojai.

Per įsiveržimą, kuris truko iki sekmadienio ryto, armija susprogdino aštuonių aukštų pastatą, iš kurio, pasak armijos, per paskutinius keturis mėnesius snaiperiai keturiolika kartų apšaudė Izraelio taikinius. Buvo apgadinti dar keli namai.

Kaip teigė šaltinis kariuomenėje, per operaciją į Izraelio pajėgas buvo mesta dešimt sprogstamųjų užtaisų. Vienas jų pataikė į transporto priemonę ir sužeidė du joje buvusius karius.

Pasak šaltinio, operacija prasidėjo Izraelio armijos patruliui savo kelyje aptikus 100 kilogramų svėrusią bombą. Ekspertų nukenksmintas sprogmuo buvo jau ketvirtasis, rastas per dvi savaites.