TV kanalas „Fox news“ pranešė, kad S. Palin nesuvokė, jog Afrika – ne šalis, o žemynas. Ji nežinojo, ir kokios šalys yra sudariusios Š.Amerikos laisvosios prekybos sutartį.

„Newsweek“ žurnalas rašo, jog respublikonų kandidatė į vice prezidentes užuot įsigijusi tris kostiumėlius respublikonų suvažiavimui ir kreipusis į stilistą, išleido didžiules sumas prabangiose parduotuvėse, kaip antai „Saks Fifth Avenue“ ir „Neiman Marcus“.

Remdamasis neįvardintu šaltiniu, žurnalo straipsnio autorius teigia, kad didžiąją dalį drabužių nupirko turtingas rėmėjas. Gavęs sąskaitą, „jis buvo šokiruotas“.

Tokie faktai paviešinti specialiame „Newsweek“ numeryje apie prezidento rinkimų užkulisius praėjus dienai po visuotinio balsavimo.

Žurnale taip pat rašoma, kad per Nacionalinį respublikonų suvažiavimą Sent Pole savo patarėjus Steve’ą Schmidtą ir Marką Salterį kandidatė į viceprezidentus savo kambaryje pasitiko ką tik išlipusi iš vonios - apsisupusi rankšluosčiu, kitu rankšluosčiu apsisukusi galvą. Ji pasiūlė jiems paplepėti ir tarstelėjo: „Tuoj ateisiu“.

Kai rašoma žurnale, paaiškėjus, jog Hilari Clinton nelemta tapti demokratų kandidate į prezidentes, ši kitą dieną ilgai ir draugiškai bendravo telefonu su J. McCainu.

„H.Clinton santykiai su J.McCainu buvo geresni nei su B.Obama, – rašoma žurnale. – Jiedu buvo susibendravę Senato pobūviuose, gerbė vienas kitą kaip žilus politinių karų veteranus ir abu niekino B.Obamą už nepatyrimą.“