Tarp pagrindinių herojų bus Rusijos prezidentai Borisas Jelcinas ir Vladimiras Putinas. Tuo tarpu Londone gyvenantis verslininkas Borisas Berezovskis atliks dvi arijas: „Kam reikia moterų, jeigu yra naftos“ ir „Aš planuoju nušauti Putiną“.

Kaip praneša „The Mail On Sunday“, R. Abramovičių taip sujaudino faktas, kad jo vardas bus įamžintas miuzikle, kad jis pats į šį projektą investavo 170 mln. dolerių.

Miuziklas parašytas remiantis Čiukotkos gubernatoriaus biografija „Abramovičius: milijardierius iš niekur“, kurią parašė Dominic‘as Midgley ir Chrisas Hutchinsas. Pastarasis dalyvavo kuriant patį miuziklą. Teigiama, kad rugsėjo 5 dieną prodiuserių atstovas susitiko su dešiniąja R. Abramovičiaus ranka Jevgenijumi Švidleriu, su kuriuo buvo aptartos scenarijaus detalės.

Pirmoji ir antroji milijardieriaus žmonos dainuos apie jo turtus: pirmoji atliks „Visa tai tapo beveik mano“, o antroji – „Visa tai iš tiesų tapo mano“. Be to, miuzikle skambės arijos „Tiktai kvailiai puola rusus“ ir „Ikrų gavyba“, kurias atliks rusų oligarchų choras. Taip pat jame bus futbolo klubo „Chelsea“ choras, tačiau jį sudarys moterys.