2. 40-asis JAV prezidentas Ronaldas Reaganas

Prezidentavęs dvi kadencijas, – 1980 ir 1984 m., – jis rinkosi konservatyvų kelią, pagyvino ekonomiką ir atstatė pasitikėjimą prezidentu. Taip pat paklojo bendradarbiavimo pamatus su Sovietų lyderiais, kas leido baigti Šaltąjį karą.

3. Pokalbių šou vedėja Oprah Winfrey

1984 m. pasirodžiusi pirmoji pokalbių laida sulaužė visus tabu ir joje buvo atvirai prabilta apie iki šiol nutylėtas intymias ir asmenines žmonių gyvenimo problemas.

4-5. Žmogaus genomo atradėjai Francis Collinsas ir J. Craigas Venteris

Žmogaus genomo projekto vadovas F. Collinsas ir tokius pat tyrimus privačioje sferoje atlikęs J.C. Venteris žmogaus genomą išskyrė 2000 m. Tai įgalino mokslininkus atpažinti ir pažinti daugelį ligų ir rasti jų gydymo metodų.

6. Teroristas Osama bin Ladenas

Daugumai amerikiečių rugsėjo 11-osios išpuoliai reiškė prasidėjusį karą prieš radikaliuosius islamistus ir vieną didžiausių teroristinių tinklų „al-Qaeda“, kuriai vadovauja O. Bin Ladenas.

7. Fizikas Stephenas Hawkingas

Jis nagrinėjo visatos esmę ir 1988m. išleista knyga „Trumpa laiko istorija“ („A Brief History of Time“) populiarino mokslą. Nežiūrint Lou Gehrigo ligos, jis ir šią dieną išlieka viena ryškiausių asmenybių.

8. Dviratininkas Lance‘as Armstrongas

Jis septynis kartus iš eilės yra laimėjęs prestižines „Tour de France“ dviračių lenktynes ir įveikęs sėklidžių vėžį. Pinigai už milijonais parduodamus jo „Livestrong“ riešo raiščius yra skiriami kovai su vėžiu.

9. Popiežius Jonas Paulius II

Lenkas Karolis Jozefas Voityla padėjo taikiai įvykdyti 1989 m. revoliuciją, pabaigusią Sovietų dominavimą. Per 26-erius popiežiavimo metus jis atvedė Katalikų bažnyčią į modernius laikus.

10. Muzikantas ir humanitaras Bono

Tikrasis vardas Paulas Hewsonas. Airių roko grupės „U2“ lyderis nuolatos ragina pasaulio galinguosius panaikinti trečiojo pasaulio šalių skolas ir padėti Afrikai kovoti su AIDS.

11. Sovietų lyderis Michailas Gorbačiovas

Paskutinis Sovietų Sąjungos lyderis, pradėjęs ekonomines ir politines reformas – „glasnost“ ir „perestroika“ – ir užmezgęs draugystę su JAV prezidentu. M. Gorbačiovo laikais griuvo Berlyno siena ir iširo Sovietų Sąjunga.

12-13. „Google“ įkūrėjai Sergey Brinas ir Larry Page‘as

1995 m. doktorantūros studentai, išanalizavę svetainių sąveiką, sugebėjo susisteminti informaciją internete. Šiuo metu „Google“ yra populiariausia paieškos svetainė. Tokia populiari, jog tapo kalbos dalimi - veiksmažodžiu.

14. 43-asis JAV prezidentas George‘as W. Bushas

Po to, kai 2000 m. Aukščiausiasis Teismas vieno balso persvara nusprendė G. Busho malonei, jis tapo 43-iuoju JAV prezidentu. Po rugsėjo 11 d. išpuolių jis pradėjo karą Irake. Dabar tai pats ilgiausias JAV karas po Vietnamo.

15. Mažmeninės prekybos pionierius Samas Waltonas

Fermoje užaugęs berniukas atidarė pirmąją mažmeninės prekybos parduotuvę – „Walton‘s 5 & 10“. Jis pasikliovė prekių gausa ir mažais antkainiais, kas leido jam sukurti didžiausią pasaulyje mažmeninės prekybos tinklą.

16. Kinijos lyderis Dengas Xiaopingas

17. Krepšininkas Michaelas Jordanas

18. „Starbucks“ įkūrėjas Howardas Schultzas

19. Rasinės segregacijos pasipriešinimo lyderis Nelsonas Mandela

20. Rašytoja J.K. Rowling

21-22. Buvęs JAV prezidentas Billas ir senatorė Hillary Clintonai

23. Hiphopo pionierius Russellas Simmonsas

24. AIDS veidas Ryanas White‘as

25. Animacinio filmo herojus Homeris Simpsonas