Farfouras turi draugę, kurios vardas Saraa. Porelė vaikams pasakoja apie kasdieninių pamaldų svarbą ir pieno naudą, o taip pat ir apie ginkluotą „pasipriešinimo“ palaikymą automatais AK-47 tam, kad nugalėtų Izraelį ir JAV.

Vaikams žaidimo forma pasakojama apie būtinybę melstis penkis kartus per dieną – tol, kol „pasaulinė valdžia neatsidurs islamo valdžios rankose“. „Mes su jumis kuriame pasaulį, kuriam vadovauja islamistai“, - sako peliukas Farfouras.

Stebėtojai pažymi sėkmingą prodiuserių darbą: peliukas iš tiesų gavosi įdomus ir jo pokštus taip pat galima laikyti sėkmingais. Pavyzdžiui, mokinant arabišką abėcėlę, naudojamas asociacijų metodas: „Mes nugalėsime, Bushai! Mes nugalėsime, Condoleeza! Mes nugalėsime, Sharonai!“.

Tuo pačiu vaikams slapta bandoma įteigti, kad pasaulio užkariavimo procesas yra pačiame įkarštyje, pažymi „Palestinian Media Watch“.

Tam, kad programa būtų dar populiaresnė, vaikai įtraukiami į intelektualų žaidimą. Vaikai gali skambinti į šou ir deklamuoti eiles, kurios rodomos ekrane kartu su nesantaiką ir prievartą propaguojančiais paveiksliukais. Pavyzdžiui: „Mes patrauksime iš po despotų jų krėslus ir jie pajaus mirties liepsnas“.