Kaip praneša Regionų partijos spaudos tarnyba, partijos centrinis biuras turi informacijos, kad per artimiausias tris dienas Kijeve įvyks didelio masto provokacijos.

"Šio sumanymo ideologai tikisi, kad tuomet prezidentas bus priverstas priimti sprendimą paleisti parlamentą", - sakoma pareiškime.

Regionų partijos frakcijos Aukščiausiojoje Radoje vadovo pirmosios pavaduotojos Raisos Bohatyriovos pasirašytame kreipimesi sakoma, kad artimiausiomis dienomis keli šimtai samdinių iš kriminalinių elementų, naudodami Regionų partijos simboliką, rengs masines provokacijas, o atsakomybė už šiuos nusikaltimus bus suversta Regionų partijai ir jos lyderiui Viktorui Janukovičiui.

"Mes turime informacijos apie tokių būrių iš kriminalinės aplinkos formavimą. Turime šiuos būrius formuojančių asmenų kontaktinius telefonus. Spėjama, kad tie žmonės vilkės Regionų partijos uniforma ir, prisidengę šios partijos vardu, griebsis kriminalinių veiksmų. Mes vienareikšmiškai pareiškiame, kad Regionų partija su planuojamomis provokacijomis neturi nieko bendra", - šeštadienį žurnalistams pareiškė R. Bohatyriova.