Nebijo pokyčių, ieško kokybės ir unikalumo

Kad ir kokia sunki diena ar iššūkiai – namai, kurių aplinka yra išpuoselėta, o visai šalia – pušimis kvepiantis miškas, yra tai, ko šiandien ieško ne tik aktyvus miestietis, bet ir kasdienybe norintys mėgautis senjorai. Rekordinių pardavimų rezultatų pasiekusio projekto „Pušų parkas“ koncepcijos autoriai sako, kad sėkmę lėmė atidumas detalėms ir dėmesys skirtingiems poreikiams – kas ne tik šiandien, bet ir ateityje kurs didžiausią pridėtinę vertę rinkoje ir suteiks galimybę jaustis namuose ypatingai.

„Pušų parkas“ – NT projektas Lazdynėlių mikrorajone, apsuptas didžiausio Vilniuje Bukčių miško, Neries upės bei projekto teritorijoje esančio pušų parko, – gali didžiuotis įspūdingais rezultatais: „CityNow“ duomenimis, šis projektas, vertinant paskutinį ketvirtį, yra pirmoje vietoje – perkamiausias ne tik Lazdynėliuose, bet ir visame Vilniuje.

„Įsigijau čia 1,5 kambario butą, lyginant su kitais projektais, būtent „Pušų parkas“ atitiko visus mano lūkesčius: mažaaukštė statyba, šalia – miškas, nuostabi vieta ir patogus susisiekimas. Visas buto įsigijimo procesas nuo–iki buvo paprastas, su visapusiška pagalba ir iš manęs, kaip kliento, perimtais rūpesčiais“, – sakė Kotryna.

Dviejų kambarių butą projekte „Pušų parkas“ dukrai nupirkusi Dalia sako, kad rinkdamasi prioritetą teikė mažaaukštei statybai, ramiai, gražiai vietai – projektą supančiai gamtai. „Palyginome su kitais projektais ir įvertinome, kad čia yra pagrindiniai privalumai, kurių ieškojome, geriausia infrastruktūra“, – komentavo Dalia.

 Pušų parkas

„Postūmiu įsigyti pirmus namus tampa nuomos bei mėnesinių paskolos išlaidų palyginimas – juk mokėti už savo namus visada prasmingiau. Dažnu pasirinkimu tampa 1–1,5 ar mažesnio ploto 2 kambarių butas. Ir šiemet projekte „Pušų parkas“ jauni pirkėjai sudaro trečdalį visų sandorių, o dažniausias jų pasirinkimas yra 33 kv. m ploto 1,5 kambario butas, kuriame miegamojo erdvė atskirta nuo svetainės zonos, sujungtos su virtuve. Mažuose butuose labai svarbu išmintingai suplanuoti erdvės suskaidymą, kad nedidelis būstas tarnautų skirtingoms veikloms: maisto gamybai ir valgymui, laisvalaikiui ir svečių priėmimui, poilsiui ir nakvynei – taip namai taps pilnaverčiai“, – komentavo projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovė Kornelija Kazlauskytė.

 Kornelija Kazlauskytė

Šeimų prioritetas – būstas, visapusiškai pritaikytas visų jos narių poreikiams

Kornelija Kazlauskytė pastebi, kad pirkėjai, rinkdamiesi naujus namus, turi labai aiškius tikslus ir išgrynintus poreikius, todėl atvyksta gerai pasiruošę, išanalizavę mikrorajono infrastruktūrą, ypatingą dėmesį skiria projekto sprendimams. Aktualu, kad būtų patogi ne tik infrastruktūra, tačiau ir buto išplanavimas, erdvė, užtikrintas saugumas, privati teritorija, vieta automobiliui ir sandėliukas.

Stanislovas, su šeima įsigijęs butą „Pušų parke“, sako, kad pagrindiniai kriterijai, kurie motyvavo čia įsigyti svajonių namus buvo kainos ir techninių bei inžinerinių sprendimų santykis, vieta ir uždara teritorija. „Tai puiki vieta šeimai, šalia – Neris, pasivaikščiojimo takai, miškas, čia smagu leisti laiką, netoli miesto centras ir laisvalaikio bei pramogų centrai. Viskas, ko reikia šeimai“, – komentavo Stanislovas.

 Pušų parkas

Senjorai ypač vertina galimybę mėgautis komfortu gamtoje

„Senjorų ar vyresnių pirkėjų grupė, patys ar paskatinti suaugusių vaikų, naujų namų žvalgosi dėl labai pragmatiškų paskatų: nori gyventi šiltuose, patogiuose ir ekonomiškuose namuose, kurie labiau atitinka pasikeitusius gyvenimo poreikius“, – akcentavo K. Kazlauskytė. Pastebima, kad naujus namus ši pirkėjų grupė dažnai renkasi savo ar gretimame rajone, iš kur nesudėtingai pasiektų gydymo įstaigas, parduotuves ir turėtų galimybę lengvai pajudėti gamtoje. Dažniausiai tai 2 kambarių butai, kuriuos senjorai perka nuosavomis lėšomis, o sprendimą priima pasitarę su šeimos nariais.

Kėdainiuose šiuo metu dar gyvenantis 74-erių metų Zigmas dviejų kambarių butą projekte „Pušų parkas“ nusprendė nusipirkti įvertinęs širdžiai mielus privalumus: „Kol kas apsistosime čia, kai lankysime dukrą Vilniuje – ji turi namą visai šalia „Pušų parko“, vėliau į sostinę atsikraustysime ir mes su žmona. Pasirinkome šią vietą, nes čia gera, labai ramu, netoli miškas, upė, todėl galėsiu pažvejoti. Saugi investicija, o ir senyvo žmogaus svajonė – praleisti senatvę tokiuose namuose ir tokioje aplinkoje“, – sakė Zigmas.

Koks būstas šiandien paklausiausias?

„Šiuolaikiniam pirkėjui ar investuotojui svarbu ne tik galutiniai skaičiai, bet ir tai, kas įskaičiuota į projekto kainą, kokios jo pridėtinės vertės bei projekto likvidumas rinkoje. Priimdami sprendimus pirkėjai analizuoja rinką, palygina skirtingų objektų koncepcijas, kokybę, vystytojo reputaciją ir infrastruktūrą. Nuo šių kriterijų priklauso ir galutinė kaina, ir kiekvieno projekto pirkėjo paveikslas. Matome, kad pirkėjas, kuris gauna išskirtines rinkoje pridėtines vertes, yra linkęs už tai mokėti daugiau, nes tokio būsto pasirinkimas rinkoje nėra didelis, o išliekamoji vertė – gerokai aukštesnė“, – sakė projekto pardavimus ir rinkodarą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovė Olga Lapinskė.

Tiek investuoti į NT norintys, tiek namų ieškantys pirkėjai vertina ne tik komfortą, tačiau ir išvystytą infrastruktūrą, aplinką, kurioje būtų galima ilsėtis, sportuoti, mėgautis kasdienio gyvenimo ritualais. Daugelis žmonių gyvena įtemptu gyvenimo ritmu, todėl vertina galimybę įsigyti būstą kuo arčiau gamtos. Ieškant būsto investicijai vertinama kaina, vieta, atsiperkamumas, likvidumas bei viso projekto populiarumas rinkoje.

Olga Lapinskė

O. Lapinskė sako, kad „Pušų parko“ projektą į pirmą poziciją rinkoje atvedė išgryninti pirkėjų lūkesčiai ir koncepcijos unikalumas. „Sutikime, Vilniuje labai mažas pastatytų gyvenamųjų namų, pro kurių langus matytume brandų pušyną, pasirinkimas. Išskirtinis privalumas kiekvieną rytą ar vakarą išeiti pasivaikščioti į mišką, kur yra daug skirtingų takų, stebėti gamtą, paukščius, mėgautis gamtos gėrybėmis: nuo augalų iki uogų ir grybų skirtingais metų sezonais, todėl ir susidomėjimas šiuo projektu – išskirtinis. Vien „Aruodo“ portale jau apie pusę metų esame lankomiausias objektas ir lyderis pagal potencialių pirkėjų susidomėjimą. Projekto „Pušų parkas“ sėkmės istorija unikali, pasiekti rekordiniai potencialių pirkėjų srautai ir pardavimai, todėl planuojame per šiuos metus išparduoti visus projekto būstus“, – komentavo O. Lapinskė.

Projekto A ir B korpusai jau beveik parduoti, didžiausias laisvų butų asortimentas šiuo metu – neseniai rinkai pristatytame paskutiniame „Pušų parko“ C korpuse. O. Lapinskė džiaugiasi, kad projekto koncepcija atitiko pirkėjų poreikius – pritraukti labai skirtingi pirkėjų segmentai, tačiau visi jie – miesto ir gamtos gurmanai, vertinantys kokybę ir harmoningą aplinką: nuo jaukaus, sakuromis apželdinto privataus kiemo iki prabangios laiptinės su autoriniais veidrodžiais ir muzika, požeminės aikštelės automobiliams ir kitų privalumų.

 Pušų parkas

„Pušų parko“ klientai butus gali išsirinkti vadovaudamiesi savo lūkesčiais, skoniu ir poreikiais, taip pat gali rinktis iš butų su pilna apdaila asortimento, skirtinguose korpusuose, aukštuose ir su individualiais privalumais: terasomis, dideliais balkonais, vaizdu į pušyną. Įrengdami butus su apdaila orientavomės tiek į jaunus asmenis, kuriems dėl patirties stokos buto įrengimas taptų dideliu iššūkiu, tiek į šeimas su vaikais, kurie dėl buities rūpesčių ilgai užtruktų, kol įsirengtų svajonių namus“, – akcentavo K. Kazlauskytė.

Atvirų durų dienos: svajonių namuose įsikurkite jau vasarą

Kviečiame apsilankyti atvirų durų dienose ir išsirinkti svajonių namus, pasimėgauti pavasariu dvelkiančiu pušynu, apsilankyti išskirtinėse pirmo aukšto laiptinių bendrosiose erdvėse su autoriniais veidrodžiais, grojančia fonine muzika.

„Pirkėjams labai lengva įsivaizduoti, kaip atrodytų gyvenimas projekte „Pušų parkas“, kai kieme sutinki būsimus kaimynus, kurie jau turi savo gyvenimo ritmą: pasivaikščiojimus su šeima, bėgiojimą ar šuns vedžiojimą Bukčių miške, todėl kviečiame tapti „Pušų parko“ bendruomenės dalimi, kad vasarą turėtumėte galimybę pasimėgauti visais Lazdynėlių mikrorajono ir projekto privalumais“, – sakė K. Kazlauskytė.

Išsirinkite savo namus bei pasinaudokite naujais spec. pasiūlymais – paskubėkite, nes pastatytų butų su daline apdaila kiekis sparčiai tirpsta, o butų su pilna apdaila skaičius ribotas. Klientų patogumui įrengtas demonstracinis butas – kviečiame registruotis į atvirų durų dienas ir gyvai apžiūrėti jaukų bei išskirtinės koncepcijos projektą.

Kviečiame registruotis susitikimui darbo dienomis arba savaitgaliais.

Registracija į atvirų durų dienas:

Tel. 846302520, pardavimai@r-sm.lt