Klinikose dirba pripažinti profesionalai

„Era Esthetic“ klinikos vieta lieka nepakitusi – visų laukiama Tauro kalno papėdėje (M. Valančiaus g. 7–51), tačiau forma ir turinys – atsinaujino: ne tik patalpos tapo erdvesnės, bet ir paslaugų asortimentas prasiplėtė, klientai ras dar daugiau pasaulyje populiarių ir jau įvertintų estetinės ir lazerinės medicinos procedūrų.

Kuo išskirtinė „Era Esthetic“? Tai tarptautinė klinikų grupė, savo filialus turinti Lietuvoje, Latvijoje ir Vokietijoje. Gydytojai ir specialistai – itin vertinami, nes estetinės ir lazerinės dermatologijos srityje sukaupta daugiau nei 15 metų patirtis. Čia darbuojasi daugiau nei 100 medicinos specialistų, kurie kasdien rūpinasi Jūsų grožiu. Beje, daugiausia gydytojų dermatologų dirba Lietuvoje – 19 savo srities profesionalų.

Klientams siūlomos procedūros, kurios patvirtintos klinikiniais tyrimais kaip efektyvios ir saugios. Po vienu stogu – plačiausias grožio injekcijų procedūrų spektras ir kuo natūralesnio rezultato siekiamybė. Klinikos gydytojų tikslas – ne iškraipyti veido bruožus, o juos tik paryškinti, sukurti harmoningą vaizdą.

Gyd. dermatologė Jurgita Stoškienė

Lazerinėje medicinoje naudojama net 100 lazerinių sistemų, vertinamų pasaulyje kaip aukso standartas. Platus paslaugų asortimentas suteikia galimybę kiekvienam klientui pasiūlyti tinkamiausius sprendimus profesionaliai odos bei plaukų priežiūrai.

Gydymo planas bus pritaikytas ne universalus, o individualus: atsižvelgiant į asmenines problematikas, parenkamos tinkamiausios procedūrų kombinacijos reikiamam rezultatui pasiekti.

Viena iš tarptautinių klinikų grupės „Era Esthetic“ įkūrėjų, gydytoja dermatologė–trichologė Jurgita Stoškienė sako: „Džiaugiamės, kad mūsų stiprios vertybės bei kryptingas darbas atsispindi ne tik klientų savijautoje, bet ir tarptautiniu mastu.

Klinika nuolat investuoja į technologijas ir kvalifikuotus, medicininį išsilavinimą turinčius specialistus, taip pat turi vienus brangiausių estetinės ir lazerinės medicinos lazerių pasaulyje ir yra vienintelė sertifikuota galingiausių JAV „Candela Medical“ aleksandrito bei kitų lazerių atstovė Baltijos šalyse bei daugelio kitų inovacijų pradininkė estetinės medicinos srityje Lietuvoje.“

„Era Esthetic“ – prestižinis apdovanojimas

Britų leidinio „Financial Times“ 2022 m. sudarytame reitinge „Era Esthetic“ klinika yra vienintelė iš dvylikos į sąrašą patekusių Lietuvos įmonių, kuri teikia estetinės medicinos paslaugas. Taip pat – viena iš vos dvidešimties „Sveikatos priežiūros ir gyvosios gamtos mokslų“ (ang. „Healthcare & Life Sciences“) kategorijos nominantų visoje Europoje.

„Era Esthetic“ klinikų tinklo įkūrėjai Jurgita ir Vaidas Stoškai pabrėžia: „Mūsų estetinės ir lazerinės medicinos klinika šiandien yra tokia, kurią Jūs renkatės ir kuria pasitikite. To pasiekėme, laikydamiesi savo įsitikinimų ir vertybių.

Specialistų profesionalumas, pasaulyje auksiniu standartu vertinamos pažangiausios technologijos, inovacijos ir maksimalus dėmesys klientui lydi kiekvieną mūsų sprendimą. AČIŪ jums už tai!“.