Vertė – ne tik kainos ir kokybės santykyje

Kas svarbu pirkėjui šiandien? Kuo matuojama projekto vertė? Kainos svoris šiuo atveju, nors ir svarbus, antrojo būsto ar investicijos besidairantys klientai orientuojasi į aukščiausios kokybės sprendimus. Priežastys yra kelios – norint, kad investicija įsigijus ir išnuomavus būstą atsipirktų, sumanus tikslas yra investuoti į projektą, kuris atneštų didžiausią finansinę naudą ir susidomėjimą, tad vertinama tiek projekto lokacija, tiek eksterjeras, patogumai ir pridėtines vertės. Ne mažesni reikalavimai kyla ir antrojo būsto ieškantiems pirkėjams pajūryje pasiekti kopas ir smėlį bei centrą greitai ir patogiai, galėti pasimėgauti ryto puodeliu terasoje, būti apsuptam prabangos gamtoje. Palangoje, Vanagupės g. 22 esantis „Santjago“ projektas ir yra prabangus kompleksas – atostogoms, poilsiui, maloniam ir kokybiškam laiko leidimui pajūryje.

,,Galima sakyti, kad „Santjago“ projekte pagalvota apie viską. Nuo vietos – apsupta miško ir jūros, šalia centro, prabangioje lokacijoje, unikalus interjeras, poilsio terasos su prabangiais lauko baldais vidiniame kiemelyje, iš kurio atsiveria vaizdas į vidinį brandžių medžių parką bei tvenkinį. Tai stiprus, dinamiškas NT projektas, kurį pirkėjai, ne be reikalo vertina ir taip aktyviai perka. Puikus laimikis ieškantiems būsto šiai vasarai“, komentavo NT projekto pardavimus ir marketingą valdančios įmonės ,,RSM“ vadovė Olga Lapinskė.

Santjagokomanda apartamentus gali įrengtiiki šakučių

Šiuolaikiniams pirkėjams, pasak Olgos Lapinskės, nebeužtenka paprastų sprendimų, svarbus komfortas, unikalumas, kokia nuotaika ir energija dominuoja apsilankius projekte. Pajūrio rinka skiriasi nuo didmiesčių, nes yra orientuota į išbaigtą produktą, mažesnė projektų koncentracija, tačiau pirkėjui siūloma išskirtinė koncepcija ir projekto išbaigtumas gaunant visas apdailos ir apartamentų įrengimo paslaugas, kai nelieka jokių rūpesčių, tik laukti įkurtuvių „Santjago“ jau šią vasarą.

Dauguma pirkėjų (vidutiniškai aštuoni iš dešimties) įsigyja apartamentus su pilna apdaila, taip palengvindami naštą įsirengti būstą patys. Tai ypač aktuali pridėtinė vertė, nes daugelis pirkėjų mielai perduoda pilną būsto įrengimą į projekto komandos rankas, lieka tik maloniausi dalykai - pasirinkti dizaino kryptį ir baldų modelius, visomis kitomis detalėmis pasirūpina „Santjago“ komanda.

„Santjago“ sulaukė daug dėmesio iš pirkėjų Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Panevėžio ir kitų Lietuvos miestų. Taip pat mus labai džiugina ir tai, kad pritraukėme pirkėjus lietuvius, kurie gyvena užsienio šalyse, tačiau investuoja į antrą būstą Lietuvos pajūryje. Pasaulis labai platus, tačiau visada smagu, kai žmonės, turintys būstus Amerikoje, Šveicarijoje, Anglijoje grįžta atostogauti į Lietuvą bei investuoja į NT būstą pajūryje“, - sakė O. Lapinskė.

Prabangos ir komforto akcentai – faktai apieSantjago

Investicijos į „Santjago“ projektą siekia 8,5 mln. eurų. Apartamentų kaina - nuo 108 000 iki 244 600 tūkstančių eurų. Vieno kv. metro apartamentų vidutinė kaina su daline apdaila yra apie 3200 eurų. Ypač patraukli projekto pilnos apdailos kaina tik apie 450 eurų kv. m.

Pastato fasadas dengtas natūralaus akmens plokštėmis. Projekte panaudotas bulgariškas, dramblio kaulo spalvos kalkakmenis Limestone beige. Šviesaus akmens fasadas suteikia nepakartojamo žavesio ir lengvumo, o akmens savybės – tvarumo.

Kitas panaudotas akmuo fasadui – skalūnas, pristatytas net iš Brazilijos. Tai lengva, neįgerianti drėgmės, ypač atspari atšiauriam Lietuvos klimatui natūrali uoliena. Aukščiausios klasės akmens skalūnas suteikia kokybės garantiją medžiagos ilgaamžiškumui ir patikimumui.

„Santjago“ teritorija privati, su kameromis, apželdinta veja ir daugiamečiais augalais. Vidiniame kieme artimiausiu metu planuojama įrengti prabangias poilsio terasas su lauko baldais, kuriose bus galima mėgautis išpuoselėta privačia žalia teritorija, ramybe ir jūros oru jau vasaros pradžioje.

Papildomi, išskirtinę nuotaiką kuriantys ingredientai yra unikalus ir stilingas holas, kurio akcentais tapo itališka prabangi sofa ir futurizmą atspindinti Oskar Zieta skulptūra RONDO – meno poezija, kuria galima mėgautis skambant atpalaiduojančiai muzikai. Projekto koncepciją sudaro daug įvairių, gerai apgalvotų idėjų. Džiugu, kad atkeliavo ir dekoratyvinė vaza iš Balio salos, kuri puikiai papildys holo interjerą.

Gyventojų patogumui „Santjago“ įrengti du atskiri liftai, kuriais galima pakilti į norimą aukštą iš požeminės automobilių aikštelės.

,,5 - 8 minutės iki jūros, strategiškai patogi vieta pasiekti bet kurias norimas pramogas, projektas antroje linijoje nuo jūros, patraukli kaina. Tai neabejotinai puiki investicija, kurią vertina ir jau nekantrauja įsikelti būsimieji ,,Santjago“ apartamentų savininkai“, – sakė O. Lapinskė.

„Santjago“ atvirų durų pasiūlymas – nuolaidos net iki 9000 eurų

Apsilankykite atvirų durų dienose, kur galėsite su savo svajonių namais susipažinti iš arčiau. Idealus pasirinkimas tiek nuosavai vasaros oazei, tiek investicijai, „Santjago“ džiugina kokybe, prabanga, patrauklia lokacija ir išvystyta infrastruktūra.

„Santjago“ apartamentus graibsto kaip karštus pyragėlius, liko paskutiniai! Taip kalbama apie „Santjago“ apartamentus – 2023 m. geriausiai parduodamą NT projektą Palangoje.

Šiuo metu paskutiniams 1,5 – 3 kambarių apartamentams taikoma speciali nuolaida – net iki 9000 eurų. Įsivaizduokite: turite progą dar šią vasarą mėgautis pušynais ir paplūdimiu, kurį pėsčiomis pasieksite vos per 5 minutes.

Nepraleiskite atvirų durų dienų – registruokitės susitikimui jau šiandien. Registracija į atvirų durų dienas: +37066105612. Taip pat organizuojame ir online apžiūras.