Kelionės valtimis, orientaciniai žaidimai, įmonių komandų dalyvavimas bėgimo maratonuose, greičio varžybose – plačios aktyvaus poilsio galimybės suteikia progų kiekvienam kolektyvui rasti tinkamą poilsio formą. Tokie elementai taip pat sėkmingai padeda į darbą integruoti sveikos gyvensenos ir fizinės veiklos principus, pavyzdžiui, įprastą ryto rutiną ar jogos užsiėmimus. Sužinokite apie aktyvaus poilsio programų naudą jūsų įmonei ir kaip „Draugiem Group“ įmonės „Roadgames“ komandiniai žaidimai gali skatinti sveikų ir atletiškų įpročių formavimąsi jūsų įmonėje!

Skatina darbuotojus laisvalaikiu užsiimti fizine veikla

Nuo švenčių šventimo ir smagių kelionių iki seminarų – įmonių renginiai apima įvairias veiklas komandos formavimui, poilsiui ir motyvacijai kelti. Tokios veiklos populiarėja ir verslo srityje, ypač kai reikia paskatinti darbuotojus laisvalaikiu užsiimti fizine veikla. Tokios aktyvaus laisvalaikio programos turi didelį potencialą reikšmingai paveikti darbuotojų produktyvumą, nes aktyvus laisvalaikis gerina savijautą ir sveikatą, todėl darbuotojai jaučiasi fiziškai ir psichiškai geriau, o tai lemia geresnius rezultatus.

Roadgames

„Roadgames“ lobių medžioklės aktyviam laisvalaikiui

„Roadgames“ orientaciniai ir kiti žaidimai įmonėms yra puikūs aktyvaus darbuotojų poilsio pavyzdžiai. Tai ne tik originali įmonės renginio idėja, bet ir veikla, skatinanti sveikesnį gyvenimo būdą. Pavyzdžiui, „Printful“ rengia kasmetinę aktyvaus laisvalaikio programą „Movement Challenge“, kuri skatina per dieną nueiti daugiau žingsnių žaidžiant „Roadgames“ lobių medžiokles. Kitos įmonės savo darbuotojus vasarą kviečia vaikščioti „Roadgames“ maršrutais su kolegomis, draugais ir šeima, skatindamos aktyvų poilsį.

Kasmetiniai įmonių renginiai ir aktyvus laisvalaikis

Kasmetiniai įmonių renginiai su rekreaciniais elementais taip pat suteikia darbuotojams progą atitrūkti nuo darbo ir vertingai praleisti laiką, ugdyti komandinę dvasią, prisideda prie bendros darbuotojų gerovės ir pasitenkinimo darbo aplinka. Vasara – populiarus metas įmonių renginiams įtraukiant aktyvaus laisvalaikio elementų, pavyzdžiui, sporto žaidimų ir varžybų.

Roadgames

Norėdami paįvairinti savo vasaros įmonių renginius ir įtraukti mažiau sportiniais žaidimais besidominčius darbuotojus, galite rinktis kitą aktyvaus poilsio rūšį – „Roadgames“ komandinius orientavimosi žaidimus. Pavyzdžiui, Latvijos technologijų įmonė „Draugiem Group“ kasmetiniam vasaros renginiui numatė „Roadgames“ nuotykių varžybas, kurias vainikuos apdovanojimai ir kolegų suvažiavimas po žaidimo.

Tačiau prie darbuotojų gerovės prisidedančių aktyvaus poilsio elementų gali turėti ne tik sporto žaidimai, bet ir kiti kasmetiniai įmonių renginiai (teminiai renginiai, išvykos ir panašūs).

Jei norite savo įmonei surengti įsimintiną renginį su aktyvaus laisvalaikio elementais, rinkitės „Roadgames“ – mūsų komanda pasiūlys žaidimų ir įvairių sprendimų, pritaikytų jūsų įmonės poreikiams.