Šis produktas papildo jau esamą galimybę gauti 3 % metines palūkanas už indėlius JAV doleriais ir didina įmonės investicinių produktų patrauklumą.

Norėdami gauti pajamų iš indėlių, „Freedom24“ investavimo platformos klientai turėtų pervesti pinigus eurais iš savo prekybos sąskaitos į taupomąją D sąskaitą. Lėšų taip pat galima pridėti banko kortele ar pavedimu Sukauptos palūkanos skaičiuojamos kasdien, todėl investuotojai gali matyti savo santaupų augimą. Nėra sąskaitos dydžio apribojimų, tuo „Freedom Finance“ pasiūlymas išsiskiria iš panašų kitų maklerių produktų.

„Baigiasi žemų ar neigiamų palūkanų dešimtmetis, todėl norime savo klientams suteikti progą ne tik investuoti, bet ir efektyviai laikyti savo pinigus. Dėl aukštų 2,5 % palūkanų už indėlius eurais ir 3 % palūkanų už indėlius doleriais „Freedom Finance Europe“ taupomoji D sąskaita yra pelninga pinigų laikymo banke alternatyva, leidžianti mūsų klientams išlaikyti ir auginti savo kapitalą nepastoviu rinkai laikotarpiu. Norime, kad klientai jaustųsi saugiai“, teigė Evgeniy Tyapkin, „Freedom Finance Europe“ generalinis direktorius.

Europos centrinis bankas kiekvieno savo susitikimo nuo 2022 m. liepos metu didino palūkanų normas. Pagrindinė skolinimo norma padidėjo nuo 0 iki 3 %, o kredito palūkanų norma – iki 2,5 %. Pasak ECB, euro zonos bankų siūloma vidutinė metinė terminuotųjų indelių palūkanų norma 2023 m. sausį buvo 1,4 %.

Kapitalo praradimo rizika. Ankstesnių investicijų rezultatai ir prognozės negarantuoja įplaukų ateityje.