Vienas didžiausių asortimentų Lietuvoje

Kaip pasakoja „XS Žaislai“ tinklą valdančios įmonės „Anvol“ rinkodaros vadybininkė Renata Vasiliauskaitė, sulig naujosios parduotuvės atsidarymu stipriai prasiplėtė prekių asortimentas, kuriame nuo šiol didelis dėmesys yra skiriamas ir ekologiškiems žaislams.

„Esame moderni žaislų parduotuvė, todėl nuolat stebime besikeičiančią žaislų rinką ir visada ieškome naujų galimybių. Ekologija šiais laikais yra mūsų visų prioritetas, ne išimtis ir žaislų gamintojų, todėl intensyviai plečiame savo asortimentą iš medžio ir perdirbto plastiko gaminamais žaislais. Nuo šiol vaikams ir jų tėveliams galime pasiūlyti iki 30 proc. didesnį asortimentą – pasipildėme naujais prekės ženklais, pradėjome bendradarbiauti su dar daugiau tiekėjų“, – pasakoja pašnekovė.

Naujoji „XS Žaislai“ parduotuvė gali pasigirti išties plačiu asortimentu – nuo žaislų mažiausiems iki stalo žaidimų suaugusiems. „Pokemon“, „My Little Pony“, „Frozen“, „Roblox“, „Marvel“ – tai tik keletas iš gausybės visame pasaulyje puikiai žinomų prekės ženklų, kuriuos galima rasti ir naujojoje „XS Žaislai“ parduotuvėje. „Esame sukaupę didelę patirtį bendradarbiaujant su tokiais žaislų gigantais kaip „Hasbro“, MGA, „Lego Group“, „Trefl“, „Schleich“, – „Anvol“ atstovės teigimu, didelis dėmesys darbo kokybei ir ilgalaikis bendradarbiavimas su tiekėjais yra būtent tai, kas leidžia pasiūlyti pačius naujausius žaislus ir žaidimus savo klientams.

Be žinomų žaislų gamintojų produktų, „XS Žaislai“ parduotuvėje galima sutikti ir unikalią „Anvol“ prekių ženklo „bo“ žaislų liniją, kurią sudaro įvairūs interaktyvūs ir lavinamieji žaislai. Būtent tokia žaislų kategorija, R. Vasiliauskaitės teigimu, šiandien yra vienas populiariausių pirkėjų pasirinkimų. „Tai žaislai, kurie yra sukurti derinant smagius žaidimus ir edukacinę veiklą. „bo“ prekių asortimentas palaipsniui auga ir plečiasi, pasipildydamas naujais kokybiškais ir lavinančiais produktais. Čia galima rasti ir smagių stalo žaidimų, įdomių eksperimentinių rinkinių, mažyliams skirtų elektroninių žaislų, šokliukų ir lietuviškai kalbančią lėlę Urtę.“

Be mažmeninės prekybos žaislais, PC „Ozas“ įsikūrusi „XS Žaislai“ tapo pirmąja tinklo parduotuve, kurioje yra prekiaujama ir knygomis, tačiau ne bet kokiomis, o specialiai dedikuotomis populiarių žaidimų personažams. Mažieji čia tai pat ras ir drabužių, kuprinių bei kitos atributikos su savo mėgstamiausiais herojais.

Interjero jaukumas ir aibė pramogų

Žaislų ir prekių ženklų įvairovė bei gausa – ne vienintelis naujosios „XS Žaislai“ parduotuvės išskirtinumas. 750 m2 dydžio parduotuvė stebina jaukiu ir tuo pačiu žaismingu interjeru – kiekviena detalė, stendas ir instaliacija čia kuria savitą istoriją ir unikalią patirtį parduotuvės lankytojams.

„Norime, jog kiekvienas, apsilankęs mūsų parduotuvėje, pasijustų lyg pasakų šalyje. Čia žaislai kartu yra ir dalis interjero: milžiniški pliušiniai gyvūnai, fėjos, robotai, barbės ir kiti vaikų pamėgti personažai, vos tik įžengus pro duris, stebina lankytojus“, – pasakoja R. Vasiliauskaitė.

Tačiau kone didžiausia „XS Žaislai“ parduotuvės, esančios PC „Ozas“, naujovė – interaktyvi žaidimų ir pramogų erdvė, kurioje kiekvienas ras smagios veiklos ir galės kokybiškai praleisti šeimos laisvalaikį.

„Parduotuvėje jau veikia interaktyvios žaidimų zonos, kuriose vaikai nemokamai gali išbandyti naujausius žaidimus. Tai ir „Lego“ zona su konstravimo stalais, „Nerf“ šaudymo taikiniai, „Hot Wheels“ žaidimų stalas, ekostendas, skaitymo zona, „Barbie“ stendas su podiumu, prie kurio vaikai gali pasipuošti aksesuarais ir nusifotografuoti. Taip pat turime dovanų pakavimo zoną, kurioje prekę įsigiję pirkėjai iškart vietoje gali ją ir susipakuoti. „XS Žaislai“ – tai lyg ir parduotuvė, bet kartu ir ta vieta, į kurią vaikai gali ateiti pažaisti, išbandyti kažką naujo“, – sako „Anvol“ rinkodaros vadybininkė.

Tačiau tuo žaidimai ir pramogos nesibaigia. Naujosios parduotuvės atidarymo proga, nuo vasario 23 d. iki kovo 19 d. vyks nepamirštami ir siurprizų kupini renginiai vaikais ir jų tėveliams:

Vasario 23-24 d. lankytojai galės nusifotografuoti prie fotoveidrodžio, sukti Laimės ratą, vaišintis cukraus vata ir stebėti animatorių pasirodymus;

Vasario 25 d. įvyks magiškas azoto šventės šou;

Vasario 26 d. į „XS Žaislai“ parduotuvę atvyks mini cirkas;

Kovo 5 d. čia lankysis ir savo triukais stebins profesionalus žonglierius;

Kovo 12 d. pirkėjus ir svečius linksmins mimų teatras;

Kovo 19 d. neeilinį pasirodymą surengs iliuzionistas Alanas Gladkovas.

Apie „Anvol“ ir „XS Žaislai“

„Anvol“ – tai patyrusi didmeninės ir mažmeninės prekybos įmonė, įkurta Estijoje, Taline, 1995 m. rugpjūčio 11 d. Įmonė savo veiklą vykdo visame Baltijos regione (Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Švedijoje), Gruzijoje ir Uzbekistane. Pagrindinė būstinė ir logistikos centras įsikūrę šalia Talino, taip užtikrinant lankstų ir sklandų prekių srautų valdymą.

Pagrindinė „Anvol“ stiprybė – didelis dėmesys darbo kokybei ir ilgalaikis bendradarbiavimas su tiekėjais ir klientais. Įmonė nuolat stebi besikeičiančią žaislų rinką ir yra atvira naujoms galimybėms. „Anvol“ rinkodaros komanda visada turi įdomių ir kūrybiškų idėjų prekių ženklams reklamuoti, o pardavimų komanda nuolat palaiko ryšį su klientais ir bendradarbiavimą stengiasi padaryti kiek įmanoma lengvesnį ir tvirtesnį.

„Anvol“ dirba daugiau kaip 400 žmonių, o metinė konsoliduota apyvarta siekia 50 mln. eurų. Naujoji „XS Žaislai“ parduotuvė PC „Ozas“ – viena iš 6 įmonės parduotuvių, veikiančių trijuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.