Kas lemia augantį populiarumą?

Investicijos į „Santjago“ projektą siekia 8,5 mln., o apartamentų kaina prasideda nuo 99 500 tūkstančių eurų. Lietuvos pajūryje pasiūlyti PREMIUM klasės būstai pritaikyti šeimos jaukiam laiko leidimui pajūryje arba investicijai. Vystytojų vizija yra kitoks požiūris į NT projektą pajūryje įgyvendinant unikalius sprendimus.

 O. Lapinskė

„Žinoma, labai didelę įtaką renkantis būstą pajūryje lemia lokacija. ,,Santjago“ vieta puiki – antra linija nuo jūros, visiškai šalia pušynas su skirtingais takais, o jūra pasiekiama vos per 5-6 minutes. Tačiau pirkėjai vertina ir kitas papildomas projekto koncepcijos vertes. Apartamentų asortimentas: vieno, pusantro, dviejų ir trijų kambarių ir įvairių išplanavimų taip pat yra svarbus, skirtingiems pirkėjų poreikiams. ,,Santjago“ populiarumą lemia ir kaina, prestižinėje vietoje esančio A+ energinės klasės vieno kv. metro buto kaina su daline apdaila prasideda nuo 2 860 eurų, pilna apdaila nuo 3220 eurų. Projektas jau pastatytas ir bus pilnai paruoštas šių metų vasaros sezonui“, pabrėžė projekto pardavimus ir marketingą koordinuojančios įmonės RSM vadovė Olga Lapinskė.

Kokybiškos ir ilgaamžės medžiagos

Prioritetas skiriamas kokybiškoms, natūralioms medžiagoms ir jų tvarumui, taip derinantis ir prie gamtos stilistikos, ir PREMIUM klasės pasiūlymų pirkėjui. Į fasado apšiltinimą bei apdailą natūraliu skalūnu ir kalkakmeniu, klinkerio plytelėmis bei dekoratyviais aliuminio kompozito elementais investuota daugiau nei 400 000 eurų.

Pasitelkiant kokybiškas, patvarias, ilgaamžes ir modernias medžiagas sukurtas projektas, kuriame galima jaustis kaip savo antruose namuose prie jūros komfortiškai, saugiai, jaukiai, o tuo pačiu mėgautis ir visais gamtos privalumais jūra, kopomis ir brandžiu pušynu bei miesto infrastruktūra, didelis privalumas, kai viskas pasiekiama pėsčiomis.

„Santjago“ projekto statytojai į aptvertą teritoriją su kameromis, apželdinimą veja ir daugiamečiais augalais, medžiais, pėsčiųjų takų ir 5 poilsio zonų terasų įrengimą su lauko baldais bei apšvietimą investuoja 270 000 eurų, tad vertinantys kokybės ir gamtos sinergiją, čia tikrai jausis komfortiškai.

Gyventojų patogumui įrengtas grindinis šildymas, rekuperacinė ir kondicionavimo sistemų įvadai, požeminė ir antžeminė automobilių aikštelės, taip pat sandėliukai ir dviračių saugyklos požeminiame parkinge.

Unikalus prieskonis – futurizmą atspindinti skulptūra

Pajūryje esantys ,,Santjago“ apartamentai puikiai iliustruoja meną gyventi mėgautis aplink esančia gamta, jos garsais, spalvomis ir kvapais. Šį polėkį dar labiau sustiprina holo interjeras, kurį puošia dizainerio Oskar Zieta autorinė skulptūra, sofa iš Italijos, dideli erdvės pojūtį suteikiantys veidrodžiai bei atpalaiduojanti muzika.

 Oskar Zieta

„Bendradarbiaujant su lenkų architektu ir dizaineriu Oskar Zieta sukurta skulptūra, kuri savo spalvingumu ir formomis suteikia pirmo aukšto erdvei unikalios energetikos“, sakė Olga Lapinskė.

Lenkų architektas ir dizaineris Oskar Zieta yra vienos moderniausių plieno apdirbimo technologijų, turinčios daug pritaikymų įvairiose pramonės srityse, autorius. „Zieta Studio“ objektai peržengia meno ir technologijų ribą. Nelygūs paviršiai su meninėmis deformacijomis yra lyg savotiška provokacija ir skatina pažvelgti į tikrovę iš kitos perspektyvos. Optiškai subtilūs, jie apima pažangiausią metalo apdorojimo techniką, kurioje tvarumas vaidina pagrindinį vaidmenį. Tai į skulptūrą panašūs veidrodžiai ir į veidrodį panašios skulptūros.

„Santjago“ skulptūra RONDO yra lyg spalvų poezija ir suteikia unikalų charakterį bei koncepciją erdvei. Minimalistinė elegancija, šiuolaikinis požiūris į dizainą ir meną. Originali skulptūra pagaminta remiantis FIDO technologija – laisva vidinio slėgio deformacija, kai lazeriu pjaustomi ir virinami du ar daugiau nerūdijančio plieno lakštai. Jie tiksliai ir sandariai suvirinami, vėliau pripučiami aukšto slėgio oru taip išgaunant trimatį objektą - itin lengvą (viduje tuščias), ilgaamžišką (iš metalo) ir funkcionalų (paruoštą naudoti). ,,Mes leidžiame medžiagai laisvai reaguoti ir transformuotis nekontroliuojant proceso. Eksperimentuojame su dydžiais ir formomis, o tai suteikia galimybę išgauti unikalią deformaciją ir nepakartojamą įspūdį“, sakė dizaineris O. Zieta.

Atvirų durų dienos sausio 27 – 31 d.

Jau sausio pabaigoje organizuojamos „Santjago“ atvirų durų dienos. Dėl didelio klientų srauto Atvirų durų dienų laikotarpis prailginamas, vyks nuo sausio 27 iki sausio 31 d. Tai puiki galimybė iš arčiau pasidomėti unikaliu projektu – tiek jo infrastruktūra, tiek interjeru ir įsigyti apartamentus patraukliomis sąlygomis.

Įsigijusiems 1,5 kamb., 2 ar 3 kambarių butą sausio mėnesį suteikiamas net 5000 eurų biudžetas jo įsirengimui! Esant poreikiui, yra galimybė butus sujungti. Išskirtinis pasiūlymas ieškantiems prabangaus buto Palangoje – „Santjago“ projekte galite įsigyti jau pastatytą būstą, o mokėjimus už jį išskaidyti per 12 mėnesių. Nepraleiskite šios galimybės – registruokitės iš anksto, apsilankykite atvirų durų dienose ir išsirinkite apartamentus gyvai.

Registracija į atvirų durų dienas: +37066105612