T. Turlovas sudarė 12 įmonių, kurių kiekviena gali sukelti įdomių investavimo idėjų. Numatomas investavimo laikotarpis yra nuo šešių mėnesių iki trejų metų, o numatoma portfelio grąža – 81 %.

Į Timuro Turlovo portfelį įtrauktų įmonių sąrašas:

„Snowflake Inc.“ (SNOW)

Trumpinys: SNOW.US

Rinkos kapitalizacija: 45 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 310 USD

Augimo potencialas: 119 %

„Snowflake Inc.“ siūlo debesijos platformą, sujungiančią duomenis viename šaltinyje, kad būtų galima fiksuoti vertingas verslo įžvalgas, kurti programas, valdyti informaciją ir ja dalytis. „Snowflake“ išlieka viena greičiausiai augančių įmonių rinkoje. Pastaraisiais metais „Snowflake“ stabiliai dvigubino savo pajamas ir tikisi, kad 2022 m. jos padidės 94–96 %.

„Crowdstrike Holdings Inc.“

Trumpinys: CRWD.US

Rinkos kapitalizacija: 35 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 271 USD

Augimo potencialas: 82 %

„Crowdstrike Holdings Inc.“ kuria informacijos saugumo programinę įrangą ir yra pramonės šakos lyderė 55 mlrd. USD vertės rinkoje. „Crowdstrike“ savo „Falcon“ platformoje siūlo debesijos sistemoje veikiančius saugumo sprendimus. Paslaugos teikiamos naudojant SaaS modelį, pagal prenumeratos sutartis. „Crowdstrike“ ir toliau puikiai atlieka operacijas ir viršija rinkos lūkesčius. Ketvirtąjį ketvirtį įmonės pajamos, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo 62,7 % iki 431 mln. USD, o vidutinė grąžos norma pasiekė rekordinę 217 mln. USD sumą. 2023 finansiniais metais bendrovė tikisi 2,13–2,16 mlrd. USD pajamų.

„Datadog Inc.“

Trumpinys: DDOG.US

Rinkos kapitalizacija: 32 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 169 USD

Augimo potencialas: 67 %

„Datadog Inc.“ valdo stebėjimo ir analizės platformą, skirtą programinės įrangos kūrėjams ir IT skyriams. Pirmąjį ketvirtį bendrovė pasiekė puikų rezultatą, geri rezultatai prognozuojami visiems 2022 metams. Ketvirtąjį ketvirtį „Datadog“ pajamos, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo 83 % iki 363 mln. USD. Augimą paskatino didėjanti bendrovės partnerystė su „Amazon Web Services“. 2022 m. kovo 31 d. „Datadog“ turėjo 2 250 klientų, kurių metinės pajamos sudarė ne mažiau kaip 100 000 USD, t. y. 60 % daugiau nei prieš metus.

„Zscaler Inc.“

Trumpinys: ZS.US

Rinkos kapitalizacija: 21 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 320 USD

Augimo potencialas: 120 %

„Zscaler Inc.“ yra per debesijos platformą teikiamų informacijos saugumo paslaugų teikėja, kurios augimo tempas viršija 60 %. Įmonės pajamos antrąjį ketvirtį, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo 62,8 % – iki 255,56 mln. USD, ir viršijo numatytą 13,69 mln. USD sumą. Įmonė prognozuoja, kad 2022 finansiniais metais pajamos pasieks 1,045–1,05 mlrd. USD (nors anksčiau buvo numatyta 1,01 mlrd. USD, o pelnas, tenkantis vienai akcijai (EPS), svyruos tarp 0,54 USD ir 0,56 USD.

„Enphase Energy Inc.“

Trumpinys: ENPH.US

Rinkos kapitalizacija: 20 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 226 USD

Augimo potencialas: 56 %

„Enphase Energy Inc.“ siūlo energijos sistemas saulės energijos pramonei. Tai pelninga įmonė, išsiskirianti didelėmis maržomis ir produktais, kurie kokybe lenkia konkurentų pasiūlymus. „Enphase“ tiekia mikroinverterius, kurie padidina saulės energijos sistemų saugumą ir našumą. Įmonė taip pat turi skaitmeniniu būdu valdomą namų energijos saugyklą. „Enphase“ pranešė, kad pirmąjį ketvirtį pelnas, tenkantis vienai akcijai (EPS), siekė 0,79 USD ir 0,10 USD viršijo rinkos lūkesčius, o pajamos išaugo 46 % iki rekordinių 441 mln. USD per ketvirtį. Einamojo ketvirčio pajamų prognozė yra 490–520 mln. USD.

„ZoomInfo Technologies Inc.“

Trumpinys: ZI.US

Rinkos kapitalizacija: 17 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 74 USD

Augimo potencialas: 76 %

„ZoomInfo Technologies Inc.“ yra rinkodaros bendrovėms skirtos analizės platformos kūrėja. Naujų produktų pristatymai ir geografinė plėtra padeda „ZoomInfo“ išlaikyti didelį pajamų augimą. Pirmąjį ketvirtį bendrovės pajamos, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo 57,7 % iki 241,7 mln. USD. 2022 m. vasario mėn. „ZoomInfo“ pristatė naują rinkodaros platformą „MarketingOS“ (klientų atrinkimas). Šiais metais bendrovė taip pat užbaigė „Comparably“ (darbdavio prekės ženklo kūrimas) ir „Dogpatch Advisors“ (pardavimo scenarijų prognozavimas) įsigijimo sandorius.

„Mongodb Inc.“

Trumpinys: MDB.US

Rinkos kapitalizacija: 17 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 466 USD

Augimo potencialas: 80 %

„Mongodb Inc.“ yra pirmaujančios debesijos platformos savininkė, kurianti ir teikianti bendrosios paskirties duomenų bazes. „MongoDB“ stiprina savo pranašumą prieš konkurentus plėsdama ryšius su AWS ir kurdama programas naudojant mikropaslaugų architektūrą. „Mongodb“ duomenų bazės vis dažniau naudojamos sudėtingiems sandoriams, o tai turėtų padidinti bendrą įmonės rinkos dalį. „Mongodb“ pajamos ketvirtąjį ketvirtį išaugo 55,8 %, o pajamos už prenumeratą – 58 %.

„Bill.com Holdings Inc.“

Trumpinys: BILL.US

Rinkos kapitalizacija: 11 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 241 USD

Augimo potencialas: 131 %

„Bill.com“ siūlo debesijos platformoje veikiančią programinę įrangą, kuri supaprastina ir automatizuoja sudėtingas finansines operacijas mažoms ir vidutinėms įmonėms. Bendrovė ir toliau sparčiai auga – 2022 m. trečiąjį ketvirtį išaugo 179,4 %. Ketvirčio pabaigoje bendrovė turėjo 146 600 klientų ir apdorojo 55,1 mlrd. USD vertės mokėjimus. Ketvirtąjį ketvirtį „Bill.com“ tikisi 182,3–183,3 mln. USD pajamų, palyginti su anksčiau prognozuotais 168,77 mln. USD, ir numato 0,13–0,14 USD nuostolius, tenkančius vienai akcijai, palyginti su prognozuotais –0,15 USD.

„Maravai LifeSiences Inc.“

Trumpinys: MRVI.US

Rinkos kapitalizacija: 8 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 44 USD

Augimo potencialas: 45 %

„Maravai Lifesciences Inc.“ veikia gamtos mokslų srityje. Įmonė gamina produktus, leidžiančius kurti vaistus, naujas vakcinas ir diagnostikos priemones, ir remia medicininius tyrimus JAV ir visame pasaulyje. Tikimasi, kad pagrindinė įmonės rinka toliau augs – pasaulinė genų terapijos rinka 2019 m. buvo vertinama 3,8 mlrd. USD, o iki 2024 m. turėtų pasiekti 13 mlrd. USD vertę (metinio augimo koeficientas 27,8 %).

„Avalara Inc.“

Trumpinys: AVLR.US

Rinkos kapitalizacija: 6 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 124 USD

Augimo potencialas: 71 %

„Avalara Inc.“ visame pasaulyje siūlo debesijos platformoje veikiančius sandoriams taikomų mokestinių prievolių vykdymo sprendimus. Nors „Avalara“ metinės pajamos siekia beveik 1 mlrd. USD, bendrovė sugeba padidinti šią sumą dar daugiau nei 30 % per metus – tai liudija didelę jos rinką ir technologijų naujumą. Daugiau nei 90 % bendrovės „Avalara“ bazinių pajamų sudaro pajamos iš prenumeratos, garantuojančios stabilų pelną.

„Shockwave Medical Inc.“

Trumpinys: SWAV.US

Rinkos kapitalizacija: 5 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 189 USD

Augimo potencialas: 28 %

„Shockwave Medical Inc.“ kuria ir tiekia širdies ir kraujagyslių ligų gydymo technologijas. Bendrovės pajamų augimas – triženklis, o prognozės metams keičiasi. Pirmąjį ketvirtį jos pajamos, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo 193,4 %. 2021 m. vasario mėn. „Shockwave“ pristatė naują pajamų augimo varikliu tapusį produktą, skirtą koronarinėms ligoms.

„Taskus Inc.“

Trumpinys: TASK.US

Rinkos kapitalizacija: 2 mlrd. USD

Tikslinė kaina: 39 USD

Augimo potencialas: 98 %

„Taskus Inc.“ teikia išorines skaitmeninio verslo paslaugas sparčiai augančioms technologijų įmonėms, padedančias atstovauti savo prekės ženklui, jį apsaugoti ir plėtoti. „Taskus“ ir toliau demonstruoja spartų pajamų augimą – nuo 34 % 2020 m. antrąjį ketvirtį iki 56,8 % 2022 m. pirmąjį ketvirtį. Išlaikymo santykis 2021 m. buvo 141 %. Tuo pačiu metu bendrovė rodo dideles maržas, o vidutinė pelno prieš palūkanas ir mokesčius (EBIT) marža per pastaruosius 11 ketvirčių buvo 10,1 %.