Daugiau realistiškumo su „Dell U3223QE“ ir „Dell U2723QE“monitoriais

Džiaukitės puikių spalvų gama naudodami „Dell UltraSharp 4K“ monitorius, kuriuose integruota IPS Black Technology. 31,5 colio „Dell U3223QE“ ar mažesnis, 27 colių, „Dell U2723QE“ monitorius suteikia galimybę mėgautis išskirtine 4K skiriamąja geba, 2 000:1 monitoriaus kontrasto santykis užtikrina nepriekaištingą spalvų ir juodos spalvos derinį, o 1,07 mlrd. spalvų paletė (100 % sRGB, 100 % Rec. 709, 98 % DCI-P3) ir DisplayHDR™ 400 suteikia vaizdams realistiškumo. Monitoriuose taip pat įdiegti RJ45, USB-C bei premium spartos USB 10 Gbps prievadai.

„Dell Technologies“ nuotr.

Dirbant ilgas valandas akis tausos monitoriuose integruota ComfortView Plus funkcija, slopinanti neigiamą poveikį regėjimui – sumažindama mėlynos šviesos srautą, tačiau tuo pačiu nedarydama jokios įtakos spalvų kokybei.

„Dell Technologies“ nuotr.

Naujasis „Dell U3223QZ“ monitorius – kokybiškoms vaizdo konferencijoms

Greitai prekyboje pasirodysiantis „Dell U3223QZ“ monitorius, turintis išmaniąją vaizdo kamerą su 4K HDR Sony STARVIS CMOS jutikliu, multi-element lens ir dirbtinio intelekto funkcija, automatiškai fokusuojančia prieblandoje, ištrins ribą tarp esamos ir virtualiosios realybės – pasiūlys išskirtinę vaizdo konferencijų kokybę. Virtualaus bendravimo patirčiai pagerinti monitoriuje taip pat integruoti aidą slopinantys mikrofonai ir du 14W garsiakalbiai. Plačiajame 31,5 colio monitoriuje nepriekaištingą kontrastą ir puikų funkcionalumą užtikrins 2 000:1 kontrasto santykis ir 4K (3 840 × 2 160) skiriamoji geba.

„Dell Technologies“ nuotr.

„Dell U3223QZ“ taip pat leidžia prijungti du kompiuterius ir vykdyti kelias užduotis vienu metu naudojant Picture-by-Picture/Picture-in-Picture ir KVM funkcijas. Taip pat monitorių galima lengvai pasukti, kilstelti ir reguliuoti jo aukštį (daugiausia iki 150 mm). Monitoriuje integruota ir apsauga – prisiartinus prie įrenginio, Dell ExpressSign-in funkcionalumasaptinka vartotoją, įjungia Windows Hello ir automatiškai jį prijungia prie operacinės sistemos. Papildomai apsaugai galimi ir nutildymo bei vaizdo kameros išjungimo jutikliai.

„Dell Technologies“ nuotr.

Daugiau produktyvumo su naujaisiais P serijos monitoriais

Naujieji „Dell P2423DE“, P2723DE ir P3223DE – 23,8, 27 ir 31,5 colio monitoriai su 2 560 × 1 440 QHD skiriamąja geba ir integruota In-Plane Switching (IPS) Technology – rinkoje pasižymi išskirtine spalvų gama ir patogiu valdymu. P serijos monitoriuose, kaip ir anksčiau minėtuose, įdiegta į akių komfortą orientuota ComfortView Plus funkcija.

„Dell Technologies“ nuotr.

Šie monitoriai turi lengvo naršymo On-screen Display (OSD) funkciją, leidžia prijungti antrą monitorių naudojant Dell Express Daisy Chaining (DisplayPort connectivity)funkcionalumą, o siekiant išnaudoti visus ekrano pranašumus ir veiksmingai tvarkyti rodinius padės Dell Display Manager funkcijos. Naudojant šiuos monitorius, galima atlikti užduotis ir prisijungti prie eterneto net kai prie monitoriaus prijungto nešiojamojo kompiuterio ekranas yra užvertas. Sukurti ergonomišką ir tvarią darbo vietą leis ir galimybė paslėpti iš monitoriaus kyšančius laidus jo stove.

Naujieji „Dell P2423DE“, P2723DE ir P3223DE taip pat atitinka „EPEAT® Gold“ ir ENERGY STAR® tvarumo standartus.

„Dell OptiPlex 5000 Micro“ – tvarumas ir efektyvumas viename

„Dell OptiPlex 5000 Micro“ stacionaraus kompiuterio korpuso ir ventiliatorių sistemos gamyboje naudojamos perdirbtos medžiagos (angl. post-consumer recyclables; PCR) ir plastikas, kuris atsiduria vandenyne (angl. ocean-bound plastics; OBP). Siekdama sekti išmetamo anglies dioksido kiekį veikloje, „Dell“ taip pat naudoja PAIA (angl. Product Attribute to Impact Algorithm) produkto poveikio aplinkai algoritmą. „Dell OptiPlex 5000 Micro“ kompiuteris taip pat atitinka „EPEAT® Gold“ ir ENERGY STAR® standartus.

„Dell Technologies“ nuotr.

Pastarasis kompiuteris gali būti komplektuojamas su 12-oskartosIntel® Core™ i7-12700T (12 Cores/25MB/20T/1.4GHz to 4.7GHz/35W) procesoriumi, kuriame įdiegta naujoji Hybrid Core technologija, ir 64 GB operatyviąja atmintimi – šių parametrų kombinacija užtikrina sklandesnį procesoriaus branduolių veikimą ir nepertraukiamą kelių užduočių vykdymą vienu metu, o integruota Intel® Gen 12 grafikos plokštė leidžia kartu su kompiuteriu naudoti net keturis atskirus monitorius. „Dell OptiPlex 5000 Micro“ taip pat įdiegta Windows 11 Pro versija ir integruota dirbtinio intelekto funkcija ExpressConnect, kurioptimizuoja virtualių pokalbių eigą ir užtikrinageresnę jų patirtį.

„Dell Technologies“ nuotr.

„Dell OptiPlex 5000 Micro“kompiuteryje taip pat atsižvelgta ir į saugumą – komplektuojamas TPM 2.0 standartinio užrakto lizdas ir kitos saugumą užtikrinančios dalys (angl. padlock loop, SED hard drive).

„Dell OptiPlex 7000 Micro“ – kompaktiška elegancija

„Dell OptiPlex 7000 Micro“ stacionarus kompiuteris puikiai tinka ankštoms vietoms biure, namuose ar, pavyzdžiui, sveikatos priežiūros įstaigoje. Tai galingas „OptiPlex“ serijos įrenginys, galimas komplektuoti su 12-os kartosIntel® Core™ i9-12900T vPro® (16 Cores/30MB/24T/1.4GHz to 4.9GHz/35W) procesoriumi, Windows 11 Pro operacine sistema, jo atmintį galima padidinti iki 64 GB – didesnės imties atmintis leidžia sparčiau naudotis keliomis programomis vienu metu.

„Dell OptiPlex 7000 Micro“ kompiuteryje esanti Intel® Wi-Fi-6E 2x2 AX211 Bluetooth 5.2 kortelė (angl. wireless card with internal antenna) užtikrina greitą programų veikimą, prisijungus prie išorinio tinklo. Prie kompiuterio taip pat galima lengvai prijungti išorinius priedus naudojant USB 3.2 Gen 2x2 Type C prievadą, kartu su kompiuteriu galima naudoti keturis atskirus monitorius.

„Dell Technologies“ nuotr.

„Dell OptiPlex 7000 Micro“ turiENERGY STAR®tvarumo sertifikatą – kompiuteris pagamintas naudojant perdirbtas medžiagas, įskaitant tarp vandenyno atliekų nugulantį plastiką.

Didesniam darbo vietos lankstumui – „Dell OptiPlex Micro AIO Stand MFS22“

Siekiant sukurti kompaktišką darbo vietą, į įrangos komplektą verta įtraukti ir universalią „Dell OptiPlex Micro AIO Stand MFS22“ kojelę – funkcinį priedą įrengiant darbinę aplinką su „Dell“ stacionariais kompiuteriais, tokiais kaip „OptiPlex MFF 7000“, „OptiPlex MFF 5000“, „OptiPlex MFF 3000“ ir „OptiPlex Thin Client 3000“, ir nuo 19 iki 27 colių „UltraSharp“, P, E ir Cserijos monitoriais. Kojelėspadėtį galima lengvai keisti nuo –5 iki +21 laipsnio kampu ir ją komplektuoti su VESA suderinamais monitoriais (100 × 100 mm).

Naudojant „Dell OptiPlex Micro AIO MFS22“ galima lengvai perkelti monitorių iš vienos vietos į kitą, o jei naudojamas monitorius sugedo – pritaikyti stovą prie kito pakaitinio įrenginio. Su „Dell OptiPlex Micro AIO MFS22“ lengva palaikyti tvarkingą darbo vietą paslepiant monitorių ir kompiuterį jungiančius laidus, kojelėje taip pat integruoti K-lock ir Pad-lock saugos lizdai.

„Dell UltraSharp 4K“ ir P serijos monitoriai bei „Dell OptiPlex Micro“stacionarūs kompiuteriai padės ne tik susikurti ergonomišką ir kompaktišką darbo vietą, bet ir stilingu savo dizainu papildys namų ar biuro interjerą.

Apie „Dell Technologies“

„Dell Technologies“, 2016 m. susijungus „Dell“ ir „EMC Corporation“, yra pirmaujanti serverių, tinklų ir apsaugos sprendimų tiekėja, valdanti tokius prekės ženklus kaip „Dell“, „Dell EMC“, „Secureworks“ ir „Virtustream“. „Dell Technologies“ akcijomis prekiaujama Niujorko akcijų biržoje.