Emigrantų Amerikoje įkurta transporto ir logistikos įmonė GP Transco teikia saugias ir patikimas krovinių vežimo ir logistikos paslaugas klientų grupėms Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje. Tačiau visa logistika JAV yra valdoma iš biuro Vilniuje, išaugusio į darbuotojų komandą, kurioje šiuo metu darbuojasi 80 savo srities profesionalų.

„Geriausio darbdavio apdovanojimas yra puikus įrodymas, kad mūsų organizacija iš tikrųjų teikia pirmenybę savo žmonėms. Kartu tai veiksmingas būdas išsiskirti konkurencinėje aplinkoje, nes, kaip rodo tyrimai, viešai įvertintos ir apdovanotos bendrovės lengviau pritraukia talentų ir pasižymi mažesne darbuotojų kaita“, – sako Jonas Bidva, Lietuvos GP Transco vadovas.

Chicago Tribune nugalėtojai renkami atliekant anonimines bendrovių darbuotojų apklausas. Geriausio darbdavio titulas pelnytas įvertinus GP Transco darbuotojų – biuro darbuotojų, technikų ir, žinoma, daugiau nei 550 profesionalių vilkikų vairuotojų – apklausų rezultatus.

Versle darbuotojų įsitraukimas yra tam tikras jų įsipareigojimų, susitelkimo, motyvacijos, noro siekti rezultato, bendradarbiavimo ir pasitenkinimo darbu derinys. To nori kiekviena įmonė, bet tik nedaugelis gauna. Viskas priklauso nuo to, kiek darbdaviai aktyviai investuoja į daugialypius darbuotojų poreikius – tvarumą, saugumą, saviraišką ir darbo prasmę.

2021 m. GP Transco penkti metai iš eilės įtraukti į Inc. 5000 ir Crain's Fast 50 skelbiamus greičiausiai JAV augančių bendrovių sąrašus, Smart-Trucking bendrovę GP Transco jau antrą kartą paskelbė geriausia įmone vairuotojams, o Transport topics įvardijo viena geriausių įmonių logistikos kategorijoje.

Nepaisant pastarųjų kelerių metų, per kuriuos išbandymų patyrė organizacijos visame pasaulyje, GP Transco puikių biuro darbuotojų, technikų ir profesionalių vilkikų vairuotojų dėka neprarado efektyvumo ir kokybės, ir tai leido įmonei augti dar sparčiau.

„Norėdamas tapti patraukliu darbdaviu ir naujiems talentams, ir esamiems darbuotojams tiek Lietuvoje, tiek JAV, turi ne tik atitikti jų keliamus standartus bei reikalavimus, bet ir gebėti išsiskirti savo verslo segmente. Pavyzdžiui, į savo įmonę nemažai žmonių pritraukiame siūlydami galimybę stažuotis JAV. Žinoma, gauti įvertinimai ir apdovanojimas yra stiprus įpareigojimas išlaikyti motyvuojančią aplinką įmonėje ir atskleisti kiek įmanoma daugiau kiekvieno darbuotojo potencialo“, – sako J. Bidva.

Būdama EPA SmartWay Carrier partnere, turėdama daugiau nei 500 vilkikų ir daugiau nei 700 puspriekabių, www.gptransco.com naudoja pažangiausias technologijas ir modernią darbo procesų vadybą, siekdama transporto sektoriuje pirmauti klientams teikdama krovinių vežimo paslaugas. Apie naujausias galimybes darbuotis GP Transco galima sužinoti cvbankas.lt.

Užsakymo nr.: PT_89019425