Maksimaliai efektyvus veikimas

Kai kuriose indaplovėse prikepę ar pridegę likučiai lieka nepašalinami. Tačiau programai „Chef 70C“, kuri yra integruota šioje indaplovėje, tai yra vieni niekai. Ją galėsite naudoti plaudami puodus, keptuves, karščiui atsparius indus ir t. t. Aukštesnė temperatūra ir galingesnis purškimas pašalins net smarkiai pridegusius likučius, todėl jums nebereikės užsiimti papildomu šveitimu taisant indaplovės darbą.

Tiesa, „NEFF“ pasirūpino ir indaplovės džiovinimo kokybe. Skyriuje „Zeolith“ yra natūralių mineralų, kurie itin naudingi indaplovėje, kadangi indų džiovinimo etapo metu jie sugeria drėgmę ir išskiria šilumą. Po tokio džiovinimo blizgės visų formų ir dydžių virtuvės reikmenys – nuo taurių ir lėkščių iki stalo įrankių. Todėl nieko nelaukę galėsite gaminti dar vieną nuostabų patiekalą.

Praktiški dizaino sprendimai

Šios indaplovės pirkėjai neabejotinai įvertins ir išmanius dizaino sprendimus: „Time Light“ šviesa ant virtuvės grindų rodo likusį laiką ir vykstantį programos procesą, todėl jums nebereikės spėlioti. Na, o „Flex“ stalčiai puikiai tiks įvairiausiems indams saugoti ir saugiai plauti.

Tuo tarpu specialūs silikono apsauginiai elementai viršutiniame krepšelyje puikiai pasirūpins jūsų taurėmis, o aukštesnis apatinio krepšelio rėmas suteiks patikimą atramą pailgiems indams, pavyzdžiui, pjaustymo lentoms.

Tad „NEFF S157ZCX35E“ indaplovė yra tobulas pasirinkimas tiems, kas vertina tobulą švarą ir gerai apgalvotus dizaino sprendimus.