Greitai atšaldomi, bet ilgai išsilaikantys produktai

Vienas iš šio „Haier“ šaldytuvo unikalumų yra išskirtinė „ABT“ (antibakterinė apsauga), kuri sumažina šaldytuvo oro sraute esančių bakterijų kiekį, išsaugodama maisto produktų skonį ir prailgindama laikymo trukmę. Haier patentuota „ABT“ technologija naudoja ultravioletinius spindulius, kad aktyvintų fotokatalizės reakciją, kuri sumažina bakterijų ore išplitimą, pašalindama iki 99,9 proc. bakterijų (patvirtinta VDE laboratorijos tyrimais tyrimais).

Tiesa, „Haier“ pasirūpino ne tik maksimalia higiena ir maisto ilgaamžiškumu, bet ir šaldytuvo veikimo greičiu, todėl „Instant Cool Box“ leidžia mėgstamus gėrimus ataušinti vos per 15 minučių. Na, o „MyZone“ funkcija leidžia greitai ir lengvai sureguliuoti bešerkšnio šaldytuvo su šaldikliu temperatūrą skyriuje, priklausomai nuo tuo metu turimų saugojimo poreikių. Temperatūrą pagal savo poreikius pasirinkti galėsite itin paprastai – vos vienu paprastu palietimu.

Tuo tarpu „Humidity Zone“ drėgmės zona išlaiko jūsų vaisius ir daržoves iki dviejų kartų ilgiau. Tai įmanoma dėl HCS (Humidity Control System) patentuotos technologijos – augalinio pluošto membranos, kuri palaiko optimalų 90 proc. drėgmės lygį stalčiuje, bei neleidžia susidaryti kondensatui (patvirtinta VDE laboratorijos tyrimais tyrimais).

Dėmesys dizainui

„Haier“ žino, kad šaldytuvai šiais laikais nėra tiesiog buitinė technika. Tai – virtuvės centras. Todėl šis trejų durelių šaldytuvas ne tik suteikia privalumą lengvai pasiekti maisto produktus dėl elegantiškų prancūziško dizaino durelių, bet ir yra tikras prabangos bei modernaus dizaino elementas virtuvėje. Na, o „Total No Frost“ technologija sumaniai neleidžia susidaryti šerkšnui šaldytuve su šaldikliu, todėl nuo šiol niekada nebereikės atitirpinti šaldiklio.

Tad jeigu ieškote šaldytuvo, kuris puikiai atrodytų, turėtu naujausias maisto šviežumo technologijas ir be jokių problemų atliktų savo funkciją taip, kaip pridera, „Haier A3FE742CGBJ“ yra fantastiškas variantas jums.