Užtikrina visus kino teatro privalumus

„Samsung SP-LSP9TFAXXH“ privers jus pamiršti kino teatrus. Net ir didžiausi namų televizoriai yra 75 ar 85 colių įstrižainės, o daugelio namuose šiuo metu yra televizoriai tarp 55-65 colių įstrižainės. Tuo tarpu šis projektorius leis mėgautis net 130 colių įstrižainės ekranu, kuris pritrauks dėmesį kaip niekas kitas. Žinoma, nepaprastai ryškius vaizdus užtikrins ir didžiulė 4K raiška.

Skirtingai nei naudojantis daugeliu kitų projektorių, „Samsung SP-LSP9TFAXXH“ naudotis galėsite net ir dieną, neužtraukdami užuolaidų, kadangi šis projektorius gali atvaizduoti vaizdą net 2800 liumenų ryškumu.

Samsung SP-LSP9TFAXXH

Taip pat „Samsung SP-LSP9TFAXXH“ yra pirmasis pasaulyje projektorius, palaikantis „Filmmaker mode“ ir leidžiantis parodyti filmą būtent taip, kaip jį parodyti norėjo pats režisierius.

Samsung SP-LSP9TFAXXH

Pasirūpinta ne tik vaizdu, bet ir garsu

Šis „The Premiere“ projektorius išsiskiria ir savo atkuriama garso kokybe. „Acoustic Beam“ technologija naudoja 22 skyles, kad visiškai paskirstytų gilų ir sodrų garsą. Šis projektorius garsu leis užpildyti visą jūsų kambarį maksimaliai padidindamas diapazoną tiek į kairę, tiek į dešinę, kad sukurtų fantastišką atmosferą, kokią iki šiol esate patyrę tik kino teatre.

Samsung SP-LSP9TFAXXH

Dizainas, negadinantis jūsų interjero

„Samsung SP-LSP9TFAXXH“ yra ypač kompaktiškas ir atrodo kitaip, nei įprasti projektoriai. „The Premiere“ projektorius leidžia visiškai išnaudoti kambario erdvę, o jo paprastas ir apvalus dizainas leis jums išlaikyti darną interjere. Be abejo, šis projektorius gali stovėti net ir ypač arti sienos.

Samsung SP-LSP9TFAXXH

Taigi, „Samsung SP-LSP9TFAXXH“ yra aukščiausios klasės projektorius, galintis patenkinti net ir didžiausių kinomanų poreikius. Taip, šis įrenginys kainuoja nemažai, tačiau jis vertas absoliučiai kiekvieno cento.

Užsakymo nr.: PT_88424035